Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Betonvloer plaatsen voor terras garage en rond het zwembad" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonvloer plaatsen voor terras garage en rond het zwembad:

Gepolierde betonvloer leggen

Wij willen buiten een gepolierde beton laten plaatsen voor, naast en achter onze halfopen woning. Het gaat in totaal om +/- 125 m². (3 rechthoeken, geen kromme vormen) Momenteel ligt er een laag gebroken steenpuin, die op de meeste plaatsen 15 cm onder de pas ligt. Graag een ruwe afwerking in antracietkleur.

Gepolierde betonvloer leggen

Gepolierd betonnen terras van 10.5m x 4m plaatsen. Ook een aansluitend stuk van 3m x 2m met daarin deksel kruipkelder. Gepolierde betonvloer van 8m x 4m plaatsen voor tuinhuis.

Gepolierde betonvloer plaatsen

De werken zijn voor een terras achteraan de tuin om later een overdekking te plaatsen (nog te bepalen). Deze vloer ligt niet ingesloten en is vlot bereikbaar. Afmetingen ±7x7m dikte 20cm.

Gepolierde betonvloer leggen

Niet gladde gepolierde betonvloer plaatsen. Momenteel terras van 100-120m² van 20j oud in keramische tegels op shape. Dit moet ook uitgebroken worden. Vele tegels zijn gebroken en vele voegen weg. Graag terras vergroten naar 140m².

Oprit + terras aanleggen in gepolierde beton

Ik zou graag een terras plaatsen in gepolierde betonvloer. 100m² dit zou zijn met oprit erbij.

Gepolierde betonvloer gieten

Het gaat over een totale oppervlakte van 250m² waarvan ongeveer 60m² als oprit en de rest is terras. We willen eventueel ook de graafwerken en plaatsen van bekisting laten uitvoeren.

Gepolierde betonvloer leggen

Vakman voor het plaatsen en polieren van 82M² beton voor een terras en oprit. De dikte zou gemiddeld een 17cm zijn. De nivellerings- en bekistingswerken zouden we zelf uitvoeren. Het verste punt van de uit te voeren plaat ligt op 10m van de openbare weg, dus we denken dat een betonpomp niet noodzakelijk is. We kunnen eventueel ook een handje helpen om de beton uit te spreiden bij de levering van het beton. Er zouden ook achteraf tegels van 90x90 cm uitgezaagd moeten worden. Qua kleur en afwerking is het de bedoeling een blauwe steen-look te imiteren.

Betonvloer voor tuinhuis plaatsen

Het is de bedoeling om een betonvloer te laten leggen om er nadien een tuinhuis op te plaatsen. Oppervlakte ongeveer 4 x 3,5 meter. Dikte van de vloer 15 cm (volle grond)