Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "betonvloeren leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor betonvloeren leggen:

Meerdere betonvloeren leggen

Er wordt een gepolierde beton voorzien voor de woonvloer in de bureauruimte. Hiernaast ook een marmerbeton voorzien voor de woonvloer in de leefruimtes. Beton of een gepolierde beton voorzien voor de buitenterassen. Oppervlaktes: bureau: 38 m², leefruimte : 132 m² en terras : 100m²

Vernieuwen buitenvloeren terras en oprit

Momenteel liggen er betonvloeren van 4 cm dikte maar de kleur is weg. Ik zou natuursteen willen laten leggen op oprit(3 op 9m)terras(3 op 10m)en rondom woning 0,8 m breed en totale lengte +/- 50m. Ik zou oude vloeren verwijderen, ondergrond is goed nog geen verzakkingen, dus weinig stabilise nodig. Liefst grote natuursteen zodanig dat er weinig voegen zijn die kunnen loskomen. Wat is ongeveer de prijs per m².