Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Chape leggen voor tuin" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Chape leggen voor tuin:

Chape leggen voor tuin

Grondlaag tuin van 48m² bewapenen met chape.

Klinkers leggen

Leveren en plaatsen van +/- 62 m² Marlux Damme muisgrijs afm.15/15/6 Grondwerk met de hand, kraan en het openvoeren en aandammen van +/- 27 ton betonpuin afm.0/20 Leveren, spreiden en aandammen van 10 m³ gestabiliseerd zand van 150 kg cement/m³. (15 cm) Chape netten rond de putten. Na de werken wordt alles in geborsteld met wit zand. Leveren en plaatsen van +/- 7,5 lm Beton boordstenen grijs afm. 100/20H/5 cm in gestabiliseerd zand. Leveren en plaatsen van 1 Hydraulisch deksel 12.5 ton afm. 80/80.+ ophoogstuk en op de juiste hoogte zagen. Leveren en plaatsen van 1 Hydraulisch deksel 12.5 ton afm. 60/60. + ophoogstuk en op de juiste hoogte zagen.

Aanleggen terras

Buitenterras van ca. 65m² rond een moderne woning, waar we een gepolierde betonvloer willen leggen. Er ligt geen chape, enkel geëffende zandgrond.

Terras en oprit aan te leggen in gepolierde betonvloer

De werken voor het terras bestaat uit 21m². Te leggen op een reeds bestaand klinkerterras of op chape. Vooraan oprit 12m2 moet ons huis een propere voortuin bieden. Terras nu klinkers. Oprit ook met klinkers.

Gepolierde betonvloer leggen

Bestaand terras 4 lagen: chape + natuursteentegels + chap+ tegels. Bovenste laag tegels aan het afbrokkelen. Graag aparte prijs voor afbraak en eventuele afvoer bestaande terras. Dit is echter geen must - kan door ons gedaan worden. Gewenst: gepolierd beton10-15 cm, geen kleurlaag.

Gepolierde betonvloer als terras

Afbreken bestaande terrastegels en chape, 150 m ² Terras aan te leggen in gepolieerd beton.

Terras 1ste verdieping heraanleggen

Terras van 6x1,5m moet uitgebroken worden op vraag van verzekering van buren (lek via betonplaat). Verwijderen van leuning. Waterdicht maken van betonplaat. Plaatsen van nieuwe balustrade. Chape + leggen van nieuwe tegels. Liefst zo snel mogelijk.

Pad en terras in klinkers aanleggen

Pad en een terras aanleggen van ongeveer 58m² De klinkers zijn aanwezig. Dus enkel de borduren leggen, chape gieten en de klinkers leggen.