Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Fundering leggen voor 2 containers" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Fundering leggen voor 2 containers:

Fundering leggen voor 2 containers

Voor een kunstproject wil ik op een bepaald terrein op een paar plaatsen een fundering laten storten. Het gaat over 4 stroken van 2700mm en 1000 mm breed deze moeten wel geëgaliseerd worden Idealiter steken deze 20 cm boven het maaiveld, maar dat kan ook anders.

Gepolierde beton leggen als terras

Bestaande betonnen fundering van 3m x 8m uitbreiden met een strook van 1m x 8m. Op die fundering van 4m x 8m gepolierde beton aanbrengen van 13cm dik. In de gepolierde betonvloer de 'voegen' aanbrengen van de 'tegels'. Bedoeling is dat daar ook een tuinhuis op komt.

Gepolierde betonvloer leggen

Ik zou graag een oprit + de fundering van mijn garage + een fundering voor een ruime carport + een terras met fundering laten gieten. Bij voorkeur zou ik mijn terras in een gestempelde afwerking nemen (ongeveer 66.5 m2). De oprit mag in ruwe beton blijven (ongeveer 27.5 m2). De garage en carport dienen een fundering te krijgen met afwerking gepolierd beton (ongeveer 82.5 m2).

Kasseien oprit leggen op helling

Aanleg 300 m² kasseien 15×10 niet op stabilisé maar split (porfiersteenslag). Grondwerken zullen uitgevoerd worden met 20cm betonpuin 0/40 als fundering. We voorzien zelf de grondwerken.

Grasdallen leggen

Wij zouden een parking wensen aan te leggen met 9 parkeerplaatsen, aangelegd volgens volgende voorschriften (opgelegd door de gemeente): - GRONDVERZET: Grond uitgraven tot circa 50 centimeter uitgraven onder het maaiveld. - FUNDERING EN AANLEG Waterdoorlatende drukverdelende doek (geotextiel) Borduren en/of L-elementen (beton) voor de verhoogde omranding van de parking en de parkeerplaatsen Afwatering van de eindafwerking richting de groenzone 20 à 30 centimeter onderfundering (5/20) (Afhankelijk van de dikte van de waterdoorlatende klinkers/grasdallen breekzand aanbrengen). - AANLEG – AFWERKING Parkeerplaatsen zelf aan te leggen in grasdallen en de aanrijstroken aan te leggen in waterdoorlatende klinkers. Parkeerplaatsen duidelijk af te bakenen (zie fundering en aanleg) Maximalisatie van het aantal parkeerplaatsen door schuin parkeren.

Fundering voor tuinhuis leggen

Wij plannen om een tuinhuis in onze tuin te plaatsen van 8m bij 5m. Hiervoor dient een betonnen fundering te worden gemaakt.

Fundering voor serre leggen

Lichte fundering voor serre. 9 x 3 meter. Plaatsing in boordsteen 14 x 20 of gegoten beton. Deel serre is tuinberging en dient voorzien van betonvloer 3 x 3 meter. Werfplaats bereikbaar met voertuig. Snelle uitvoering nodig.

Aanleggen oprit en terras

Oprit in kleine kasseien 62 m². Terras in tegels aan te leggen 30 m² (keramische tegels). Vakman voor leveren en plaatsen, inclusief grondwerken en fundering in gestabiliseerd zand.