Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Fundering voor tuinhuis leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Fundering voor tuinhuis leggen:

Fundering voor tuinhuis leggen

Wij plannen om een tuinhuis in onze tuin te plaatsen van 8m bij 5m. Hiervoor dient een betonnen fundering te worden gemaakt.

Fundering zetten voor tuinhuis met luifel

Funderingmaat= 680x280cm dit zijn de afmetingen van waar ons vroeger tuinhuis stond. Dikte fundering ongeveer 15-20cm, randen fundering mogen dieper liggen. Uitgraven van de grond moet nog gebeuren.

Betonplaat plaatsen voor installatie tuinhuis

Halfopen bebouwing met toegangspoortje. Op 10 meter van de straatkant dient een betonnen fundering gegoten te worden. Afmetingen zijn voor fundering zijn: 4, 5m x 3m x 0, 2 meter. Alles van egalisatie, bekisting tot afwerking moet worden voorzien.

Beton storten voor fundering tuinhuis

Een betonnen fundering willen (inclusief uitgraven) van ca 5m op 4m 15cm diep om een tuinhuis op te plaatsen, tuin is 40m diep en is langs de zijkant van de woning toegankelijk (halfopenbebouwing)

Beton storten voor fundering tuinhuis

Ik zou een betonnen fundering moeten hebben om blokhut met overkapping op te plaatsen. Afmetingen fundering zijn 6084x3070mm, 15 cm dik, gewapend en waterpas. Inclusief uitgraven (en verwijderen twee kleine bomen en struik) en afvoeren zand.

Klinkerwerken uitvoeren

Wij willen in onze tuin een nieuw tuinhuis aanleggen met overkapping . zowel het tuinhuis zelf als de overkapping moeten beklinkert worden en ook een meter erond . Het gaat hier over ongeveer 40 vierkante meter. Er moet ook eerst een fundering komen voor het tuinhuis

Klinkerwerken uitvoeren

Nieuw aangelegde tuin. Bedoeling is om een tuinhuis te plaatsen op fundering van betonklinkers. Tussen 10 en 50 m²

Terras, padje en fundering voor tuinhuis in beton aanleggen

Plaatsen van een terras in beton. De vrije opbouwhoogte voor de betonvloer is meer dan 10 cm. De oppervlakte van het terras is 41 m² Aansluitend nog een extra 40 m² waarvan een padje en de ondergrond voor de tuinhuis.