Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Gedeelte naast oprit aanleggen in grasdallen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gedeelte naast oprit aanleggen in grasdallen:

Heraanleggen van oprit met liggende klinkers

Ik wil graag mijn tuin laten herleggen met de bestaande klinkers. Door werken achteraan onze tuin zijn er verzakkingen gebeurd. De afmetingen zijn 4m breed en 12 m lang. Het gaat om een gedeelte van onze oprit.

Gedeelte naast oprit aanleggen in grasdallen

Grootte aan te leggen oprit: 4,8 m x 3 m met aanpassing sceptische put. Oprit in grasdallen aan te leggen. Gedeelte naast oprit toe te leggen.

Gepolierde betonvloer gieten

Een gedeelte van mijn tuin in gepolierde beton leggen met groef. Op deze manier kan het dienen als oprit en terras tegelijk Een aansluitend deel van het terras zou ik graag in hout leggen. Een oppervlakte van 40m²

Terras en oprit aanleggen

Het gaat over het aanleggen van een terras en een oprit . Terras in betondalen en oprit met klinkers. Terras :oppervlakte 5 m op 5m Oprit oppervlakte : 20 m op 5 m Nu staat er een gedeelte van terras.

Oprit aanleggen met kasseien

Gedeelte totaal nieuw aan te leggen oprit en een ander gedeelte te vernieuwen. Oprit aan te leggen met kasseien. 70 m lang en 10 m breed

Gepolierd betonnen terras leggen

Aanleggen van terras en gedeelte van oprit in gepolierd beton. Totaal opp. 63m² aan nieuwbouw.

Heraanleggen terras in kasseien

Stuk terras aangebouwd en deze dient aangelegd te worden met kasseien. Er is ook een gedeelte in de tuin, opengebroken voor rioleringswerken en dit moet opnieuw dicht. Rondom woning en oprit ook herleggen van de kasseien.

Klinkers aanleggen van garage tot voordeur

Handhaving van de stenen die op de oprit naar de garage liggen maar oppervlakte moet geëgaliseerd. Vervanging door klinkers van het gedeelte links en rechts van de oprit en van de bestrating vanaf de garage naar de voordeur. Totaal oppervlakte te leggen met klinkers 55 m².