Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Gepolierde betonvloer oprit leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gepolierde betonvloer oprit leggen:

Gepolierde betonvloer te leggen binnen en buiten

Vakman voor 70 m² gepolierd beton waarvan 60 m² woonruimte binnen en 10 m² terras buiten. Op een 24 tal m² ligt er vloerverwarming. Renovatie.

Gepolierde betonvloer oprit leggen

Het uitbreken van kassei stenen en plaatsen van gieten beton of geborstelde beton ongeveer 127m2 op oprit.

Terras in gepolierde beton leggen

Het gaat hier over een gepolierde betonvloer in antracietkleur voor het terras en pad langs het huis. Het pad is 1 meter breed en de oppervlakte van het terras is 51 m². Liefst ook impregneren en helemaal afwerken.

Oprit heraanleggen in gepolierd beton

Oprit heraanleggen. Coating van gepolierde beton gewenst. De vrije opbouwhoogte voor de betonvloer is meer dan 10 cm. De oppervlakte is tussen 50 en 100 m².

Aanleggen van oprit in gepolierde betonvloer

Voor de aanleg van onze oprit, paden in de tuin en terras overwegen we hiervoor gegoten beton te gebruiken. We zijn heel benieuwd naar de haalbaarheid en mogelijkheden die jullie ons kunnen aanbieden. Een concreet plan hebben we voorlopig nog niet, dit zal mede afhankelijk zijn van de mogelijkheden, de prijs en jullie advies. Maar om een indicatie te geven zou het kunnen gaan om een oppervlakte tussen de 110m² en 215m². Nu ligt er een deel klinkers.

Gepolierde betonvloer gieten

Ondergrond met steenslag . Gepolierde betonvloer gieten. Oppervlakte 100 m².

Gepolierde betonvloer gieten voor oprit

We zouden graag onze oprit (en eventueel terras) willen heraanleggen. Nu oprit met siergrind. moet heraangelegd worden met gepolierd beton. Oppervlakte 125 m².

Gepolierde betonvloer leggen

Bestaand terras 4 lagen: chape + natuursteentegels + chap+ tegels. Bovenste laag tegels aan het afbrokkelen. Graag aparte prijs voor afbraak en eventuele afvoer bestaande terras. Dit is echter geen must - kan door ons gedaan worden. Gewenst: gepolierd beton10-15 cm, geen kleurlaag.