Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Gepolierde of gestempelde beton voor oprit en terras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gepolierde of gestempelde beton voor oprit en terras:

Gepolierde betonvloer leggen

Ik zou graag een oprit + de fundering van mijn garage + een fundering voor een ruime carport + een terras met fundering laten gieten. Bij voorkeur zou ik mijn terras in een gestempelde afwerking nemen (ongeveer 66.5 m2). De oprit mag in ruwe beton blijven (ongeveer 27.5 m2). De garage en carport dienen een fundering te krijgen met afwerking gepolierd beton (ongeveer 82.5 m2).

Gepolierde of gestempelde beton voor oprit en terras

We zouden graag onze oprit willen laten heraanleggen met gestempelde (en of gepolierde beton). Daarnaast willen we achteraan het huis hetzelfde laten doen voor een stuk terras. Ik schat in totaal 110 m²