Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Gieten van een betonnen vloerplaat" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gieten van een betonnen vloerplaat:

Gepolierde betonvloer gieten

Op zoek naar een vakman om een vloer in een tuinhuis/betonnen garage te gieten voor 60 m².

Terras in gepolierde betonvloer aanleggen

Gepolierde betonnen vloer in de kleur antraciet of zwart in een open poolhouse gieten. Oppervlakte ca. 30 m².

Gieten van een betonnen vloerplaat

Ik zoek een betonnen vloerplaat te gieten, moet redelijk dringend gebeuren. De vloerplaat is ongeveer 15 cm dik, het betreft een oppervlakte van ongeveer 60 m². Het plan was dit initieel zelf te doen waardoor ik de wapeningsnetten en folie reeds heb aangeschaft, maar omdat de betoncentrale enkel tijdens de weekdagen levert, lukt het me niet. Bij eventuele hulp aangezien het dringend is, ben ik bereid ook andere werken aan de aannemer uit te besteden (stucwerk, lateien vervangen,...)

Betonnen laag over bestaande terrasvloer te gieten

Wij hebben een bestaand terras in betonnen blokjes en wil daar een naadloze laag beton over zodat dit een groot geheel wordt. Terras ligt nog volledig egaal. Terras van 25 m².

Beton gieten in de tuin

Wij willen graag een betonnen pad van 22 m² en een platform van 16 m² laten gieten en gelijktrekken in wit beton, alsook eerst laten uitgraven.

Terras in gepolierde beton leggen

We hebben een koer van ongeveer 18 m² waar we beton zouden willen op gieten. Momenteel is de koer uitgegraven tot op ongeveer 20 cm. De bedoeling is om een mooie egale betonnen look te krijgen, zonder dat deze te glad wordt bij regenweer uiteraard. Verder moet er ook nog een raster voor het regenwater komen (buis ligt klaar).

Oprit asfalteren

Asfalt gieten voor oprit tussen 50 à 100 m². Er ligt nu een betonnen dek van +/- 25 cm dik, dit kan als ondergrond blijven dienen.

Terras aanleggen in beton

Wij zouden graag de optie bekijken om ons terras in beton te laten gieten. Wat is de prijs voor 28, 100 of 150 vierkante meter? We hebben op moment een oude betonnen 'vloer' liggen. Graag een prijsofferte voor de volledige werken: : indien nodig afbraak/uitgraven oude beton, wapennetten, nieuwe beton + afwerking boorden en afwerking eventueel polieren.