Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Grasdallen aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Grasdallen aanleggen:

Oprit aanleggen

Ik wil een oprit van 20-30 m² laten aanleggen aansluitend aan mijn bestaande oprit in grasdallen. Dit mag in beton of in kuststofdallen zijn. Er dienen ook enkel struiken te worden verwijderd.

Aanleggen oprit met grasdallen

Aanleg oprit naar bijgarage in gradallen. Momenteel is dit normaal gras. Te bewerken oppervlakte +- 55 m²

Grasdallen leggen

Terras bij aanleggen bij een bestaande terras dat iets lager komt. ondergrond is gras en kleine steentjes (pad). Links en rechts staan betonnen schuttingen waar deze tussenin moet komen. Is net geen 6m breed en willen we 6m diep hebben liggen.

Grasdallen aanleggen

Er ligt nu dolomiet maar wekt enorm stof op en hebben een terras naast onze parking wat voor problemen zorgt uiteraard momenteel. parking terug her aan te leggen in dallen. Oppervalkte 500 m².

Oprit aanleggen in grasdallen en grind

Oude klinkers van de oprit uitbreken en vervangen door deels grasdallen en deels grind. Tussen 50 en 100 m².

Oprit in grasdallen leggen

Grasdallen gewenst voor het aanleggen van een deel van de oprit (20m²). Momenteel is de oprit bedekt met grind.

Oprit en parking aanleggen

De oprit in dolomiet, 136 m², berijdbaar voor een vrachtwagen en de aansluitende parking in grasdallen voor zo een 152 m². In In de oprit moeten 3 putdeksels komen van 60*60 cm en een van een diameter van 31.5 cm. Vooraan moet er 3.9 m² klinkers met boordstenen komen De toegang tot de zijgevel en het terras moet klaargelegd worden om te klinkers aan te leggen en de boordstenen geplaatst 8.75 lm en 14lm in ronde vorm

Oprit heraanleggen en boordstenen plaatsen

Oprit waar nu kiezelsteentjes liggen aanleggen met beton grasdallen of waterdoorlatende beton klinkers. Oprit is 36 meter lang en ongeveer 4 meter breed. Ook zou ik langs beide kanten betonnen boordstenen willen die op zelfde hoogte komen te liggen als de dallen of klinkers.