Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Grasdallen aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Grasdallen aanleggen:

Aanleg oprit met grasdallen

Oppervlakte van 100 m² aan te leggen met stevige ondergrond maar toch gras te behouden. Hier zou men grasdallen moeten aanleggen.

Oprit aanleggen met dallen of klinkers

Oprit aan de voorkant, Reeds 30cm uitgegraven. gelieve indien mogelijk prijs voor grasdallen en klinkers. Opp. is ongeveer 2*4 op.5m ; Oprit nu ligt er zand en grind.

Inrit aanleggen met grasdallen

Nu liggen er op de oprit van die beige losse steentjes maar wil liever iets groen en onderhoudsvriendelijk. Maximaal 100 m² te leggen.

Gedeelte naast oprit aanleggen in grasdallen

Grootte aan te leggen oprit: 4,8 m x 3 m met aanpassing sceptische put. Oprit in grasdallen aan te leggen. Gedeelte naast oprit toe te leggen.

Oprit aanleggen

Ik wil een oprit van 20-30 m² laten aanleggen aansluitend aan mijn bestaande oprit in grasdallen. Dit mag in beton of in kuststofdallen zijn. Er dienen ook enkel struiken te worden verwijderd.

Aanleggen oprit met grasdallen

Aanleg oprit naar bijgarage in gradallen. Momenteel is dit normaal gras. Te bewerken oppervlakte +- 55 m²

Grasdallen leggen

Terras bij aanleggen bij een bestaande terras dat iets lager komt. ondergrond is gras en kleine steentjes (pad). Links en rechts staan betonnen schuttingen waar deze tussenin moet komen. Is net geen 6m breed en willen we 6m diep hebben liggen.

Grasdallen aanleggen

Er ligt nu dolomiet maar wekt enorm stof op en hebben een terras naast onze parking wat voor problemen zorgt uiteraard momenteel. parking terug her aan te leggen in dallen. Oppervalkte 500 m².