Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Grasdallen leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Grasdallen leggen:

Grasdallen leggen

Huidige oprit bestaat uit steenslag, is erg gemakkelijk bereikbaar, er is geen stoep of verhoogde rand aan de rijbaan, aanwerken aan automatisch schuifpoort (met rail). Nieuwe oprit zou dus moeten bestaan uit betonnen grasdals. Het gaat om een oppervlakte van 8,6 m².

Grasdallen leggen

Oprit van 50 m² aan te leggen met betonnen grasdallen. Grasdallen gebuld met grind.

Aanleg oprit met grasdallen

Oppervlakte van 100 m² aan te leggen met stevige ondergrond maar toch gras te behouden. Hier zou men grasdallen moeten aanleggen.

Oprit aan te leggen met grasdallen

Een stukje gazon tussen bestaande oprit en pad naar voordeur dat ik zou willen benutten voor een voertuig op te zetten . Oprit aan te leggen met grasdallen. Oprit van 5 m op 6 m :

Grasdallen leggen

Grasbetontegels in bestaande tuin: 34 m2 voor parking en 17 m2 voor voetgangers

Grasdallen leggen

De oprit zou naast het gebeuren maar moet afgelaagd worden schuin omhoog, ik zit dik een halve meter boven het wegdek, tegen de weg is het een 10 m breed en naast het huis ongeveer 3m breed en 20m diep, er moet een mobilhome op komen te staan.

Inrit aanleggen met grasdallen

Nu liggen er op de oprit van die beige losse steentjes maar wil liever iets groen en onderhoudsvriendelijk. Maximaal 100 m² te leggen.

Gedeelte naast oprit aanleggen in grasdallen

Grootte aan te leggen oprit: 4,8 m x 3 m met aanpassing sceptische put. Oprit in grasdallen aan te leggen. Gedeelte naast oprit toe te leggen.