Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Grasdallen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Grasdallen plaatsen:

Aanleggen oprit met grasdallen en asfalt

Oprit aanleggen 120m² grasdallen plaatsen + zaaien. En 200m² asfalt (nu liggen er kiezel)

Grasdallen plaatsen

Mijn bouwperceel is 25 m diep. Het is 16.5 m breed. Middenin staat een woonst van 10 x 10 m. Aan de zijkant is dus 3 m doorgang . ik wil in een hoek achteraan een betonnen plaat laten leggen van 6 x5 m. Daar komt uiteindelijk een carport + berging op te staan. Van vooraan het perceel naar de beton strook ( 25m -6m = 19m) zou ik 2 rijstrokken in grasdallen willen laten leggen.

Grasdallen plaatsen

Wij zouden groene grasdallen willen om met de wagen berijdbaar te maken. Oppervlakte is 45m2. 12,4m x 3,65m.

Oprit heraanleggen en boordstenen plaatsen

Oprit waar nu kiezelsteentjes liggen aanleggen met beton grasdallen of waterdoorlatende beton klinkers. Oprit is 36 meter lang en ongeveer 4 meter breed. Ook zou ik langs beide kanten betonnen boordstenen willen die op zelfde hoogte komen te liggen als de dallen of klinkers.

Betonnen grasdallen plaatsen

Het is voor de parking van onze garage (bedrijf) +- 1000 m². Nu op de perking steentjes.

Oprit in betonnen grasdallen aanleggen

200 m² licht nu gemalen steenpuin die al 5 jaar is bereden met de wagen , naar de inrit van de garage licht hij op hoogte om binnen te rijden , op de andere plaatsen moet hij verdeeld worden er is genoeg steenpuin aanwezig waarschijnlijk te veel.

Oprit met grasdallen aanleggen

Ik wil graag een tweede oprit met grasdallen plaatsen van 4,10 x 3,80 m. Deze zou komen tussen bestaande oprit en wandelpad die liggen in beton klinkers.

Betonnen grasdallen plaatsen

Paddock aan te leggen voor paarden in betonnen grasdallen. Het betreft 40 m² betonnen grasdallen. Ondergrond vlak maken voorzien van zand