Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Grasdallen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Grasdallen plaatsen:

Grasdallen leggen voor parking

Het stukje weidegrond ligt vlak aan de weg en mag van de gemeente enkel waterdoorlatende materialen gebruiken. Dus mijn idee is de grond (de aanbevolen cm) uit te graven, grasdallen te leggen (zetten), gras inzaaien en achteraf een kleine omheining te plaatsen. deze parking zou plaats mogen bieden voor 'n 5 tal personenwagens zodat de klanten een propere in en uitstap hebben. 18 meter in de lengte, 2,5 m breed.

Grasdallen plaatsen

Bestaande parking vernieuwen, kiezels die er lagen zijn al weg. Het gaat om een parking van 42 m² met ook een wegje van 7 m². Dit te bezetten met grasdallen.

Grasdallen plaatsen

ik heb een verhoogde voortuin (nu ongeveer 15cm boven straatniveau) van 9M breedte op 7.5M lengte. Ik wil hier graag een oprit van maken om 1 parkeerplaats en 4 fietsen te kunnen zetten. (in grasdallen) momenteel ligt er gras, en is er een kelderput aanwezig met watermeter. De woning is halfopen bebouwing. Tussen 10 en 50 m²

Aanleggen oprit met grasdallen en asfalt

Oprit aanleggen 120m² grasdallen plaatsen + zaaien. En 200m² asfalt (nu liggen er kiezel)

Grasdallen plaatsen

Mijn bouwperceel is 25 m diep. Het is 16.5 m breed. Middenin staat een woonst van 10 x 10 m. Aan de zijkant is dus 3 m doorgang . ik wil in een hoek achteraan een betonnen plaat laten leggen van 6 x5 m. Daar komt uiteindelijk een carport + berging op te staan. Van vooraan het perceel naar de beton strook ( 25m -6m = 19m) zou ik 2 rijstrokken in grasdallen willen laten leggen.

Grasdallen plaatsen

Wij zouden groene grasdallen willen om met de wagen berijdbaar te maken. Oppervlakte is 45m2. 12,4m x 3,65m.

Oprit heraanleggen en boordstenen plaatsen

Oprit waar nu kiezelsteentjes liggen aanleggen met beton grasdallen of waterdoorlatende beton klinkers. Oprit is 36 meter lang en ongeveer 4 meter breed. Ook zou ik langs beide kanten betonnen boordstenen willen die op zelfde hoogte komen te liggen als de dallen of klinkers.

Betonnen grasdallen plaatsen

Het is voor de parking van onze garage (bedrijf) +- 1000 m². Nu op de perking steentjes.