Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Heraanleggen binnenkoer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Heraanleggen binnenkoer:

Heraanleggen binnenkoer

We zouden onze volledige binnenkoer opnieuw willen aanleggen in kasseien, zou gaan om ongeveer 120m².

Koer heraanleggen

Ik wil graag mijn binnenkoer aanleggen met gepolierde beton. Momenteel is deze tot 20 cm uitgegraven dus ik veronderstel dat er ook nog stabilisee onder moet? De koer is zo'n 17 vierkante meter.

Heraanleggen binnenkoer

Wij willen graag onze binnenkoer heraanleggen. Momenteel ligt er erg beschadigd beton. De koer zelf meet 15 x 20 meter. Hier voorzien wij 15 x 5 meter en nog eens 15 x 2 meter stoepdallen. Tevens dachten wij aan kleine kasseien (15 x 5 meter en nog eens 10 x 3 meter ongeveer. Voor de rest denken wij aan grasdallen.. We voorzien tevens een oprijstrook van 32 x 4 meter met oude grote kasseien. Om de schuur (20 x 9 meter) naadloos te laten overgaan, voorzien wij hier tevens stoepdallen. Naast de zijgevel van de hoeve zien wij graag grasdallen (20 x 6 meter ongeveer) en een strook (onder afdak) met afwateringsklinkers.

Koer met klinkers heraanleggen

Wij willen onze binnenkoer van 67 vierkante meter aanleggen met klinkers. We zoeken iemand die op zo kort mogelijke termijn de koer kan plattrekken, waterafvoer kan voorzien, stabilisé en de klinkers kan leggen. Wij hebben de klinkers zelf al voorzien. Graag een gedetailleerde offerte en hopelijk vinden we iemand waarmee we kunnen samenwerken!