Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Heraanleggen van klinkers" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Heraanleggen van klinkers:

Oprit heraanleggen

Momenteel liggen er kiezelstenen op de oprit. Deze zouden wij willen vervangen door kassseien, evt. in combinatie met klinkers. Totale oppervlakte bedraagt ongeveer 100 m².

Heraanleggen oprit

Er zijn momenteel werken in onze straat, deze wordt helemaal opgebroken en vernieuwd. Onze oprit ligt momenteel nog in dolomiet en we willen een nieuwe oprit. Onze eerste keuze is grote tegels maar afhankelijk van verschillende zaken zouden het ook donkergrijze klinkers kunnen worden. Ongeveer 130 m².

Heraanleggen oprit

Heraanleggen van bestaande oprit. Momenteel betonklinkers die reeds uitgebroken en verwijdert zijn. Bestaande ondergrond is gemalen beton. Graag blauwgrijze klinkers vierkant of rechthoekig in overleg met vakman. Oppervlakte is 65-70m².

Heraanleggen van klinkers

ik wil graag de klinkers van mijn huidig terras vooraan laten opbreken en opnieuw laten leggen in stabilisé. We spreken dan toch over 250m².

Oprit, terras en tuinpad heraanleggen met beton

Heraanleg oprit van ongeveer 60m²,terras van ongeveer 60m² en tuinpad van een paar meter. Momenteel liggen er klinkers maar zouden liever beton hebben in overleg met vakman. Terras word zelf uitgebroken en oprit in overleg met vakman.

Opritten heraanleggen

Ik wil de oprit aanleggen met kwaliteitsvolle dolomiet. De ondergrond moet prima voorbereid worden zodat er geen inzakkingen kunnen voorkomen. Een zone voor 2de garage zou ik verder in klinkers willen aanleggen om een ruimte te hebben voor beveiliging van regenwaterputdeksel.

Oprit heraanleggen

Heraanleg oprit met de bestaande klinkers. Bestaande klinkers te gebruiken. Oprit : ruwe schatting : 20 à 30 m².

Heraanleggen verzakte oprit

Een bestaande oprit + zijpad met klinkers met totale oppervlakte van 45m², die hier en daar verzakt is, opnieuw te leggen. Ik veronderstel dat hier vooral handwerk en stabilisé nodig is, de klinkers blijven behouden.