Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Heraanleggen oude koer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Heraanleggen oude koer:

Heraanleggen oude koer

120 m² klinkers plaatsen . Klinkers zijn reeds terplaatse 15 x 15 x 6 . Beringse oude koer moet nog opgebroken worden

Koer heraanleggen

Ik wil graag mijn binnenkoer aanleggen met gepolierde beton. Momenteel is deze tot 20 cm uitgegraven dus ik veronderstel dat er ook nog stabilisee onder moet? De koer is zo'n 17 vierkante meter.

Kasseien heraanleggen

Heraanleggen van een koer (ca 120 m'). Kasseien zijn te herbruiken

Koer heraanleggen

Onze koer, ongeveer 30m² is momenteel betegeld. Echter zijn deze op veel plaatsen verzakt en gebroken. Daarom zouden wij dit willen laten vervangen door gepolierd beton.

Heraanleggen binnenkoer

Wij willen graag onze binnenkoer heraanleggen. Momenteel ligt er erg beschadigd beton. De koer zelf meet 15 x 20 meter. Hier voorzien wij 15 x 5 meter en nog eens 15 x 2 meter stoepdallen. Tevens dachten wij aan kleine kasseien (15 x 5 meter en nog eens 10 x 3 meter ongeveer. Voor de rest denken wij aan grasdallen.. We voorzien tevens een oprijstrook van 32 x 4 meter met oude grote kasseien. Om de schuur (20 x 9 meter) naadloos te laten overgaan, voorzien wij hier tevens stoepdallen. Naast de zijgevel van de hoeve zien wij graag grasdallen (20 x 6 meter ongeveer) en een strook (onder afdak) met afwateringsklinkers.

Heraanleggen van een koer

Heraanleggen van een koer ongeveer 60 vierkante meter. Koer in klinkers.

Koer met klinkers heraanleggen

Wij willen onze binnenkoer van 67 vierkante meter aanleggen met klinkers. We zoeken iemand die op zo kort mogelijke termijn de koer kan plattrekken, waterafvoer kan voorzien, stabilisé en de klinkers kan leggen. Wij hebben de klinkers zelf al voorzien. Graag een gedetailleerde offerte en hopelijk vinden we iemand waarmee we kunnen samenwerken!