Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Heraanleggen oprit 2 huizen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Heraanleggen oprit 2 huizen:

Oprit heraanleggen.

Oprit van ong. 20-25m x 3-3.5m vernieuwen. Momenteel kleine kasseien in waaiervorm maar volledig verzakt, dus ook uitbreken. Graag kasseien of betonkasseien.

Oprit heraanleggen

De oprit met dolemiet werd 13 jaar geleden aangelegd. De oprit heeft nood aan heraanleg met steentjes. De oude steentjes zijn ingevolge werken quasi niet meer zichtbaar. Ongeveer 15m².

Heraanleggen bestaande oprit

Heraanleg van bestaande oprit en parking. Ongeveer 100 m². Momenteel dolomiet.

Oprit heraanleggen

40m² Klinkers heraanleggen. Momenteel klinkers van 15cm x 15cm en boordstenen maar deze zijn verzakt waardoor de plassen blijven staan. in 2002 bevatte de stabilisé te weinig cement dus nu moet er meer in.

Heraanleggen oprit

Ongeveer 180 m² vaart is bedekt met grijze kiezel. We zouden graag klinkers of kasseien in de plaats leggen.

Heraanleggen van oprit met bestaande klinkers

Mijn oprit (ongeveer 4m x 5m) is op een plaats erg verzakt. Op andere plaatsen zijn er wat boordstenen losgeraakt. Ik zou dus de oprit en weg ( ongeveer 6m x 1m) naar de voordeur willen laten heraanleggen met dezelfde klinkers.

Oprit aanleggen

Ik zou mijn oprit willen heraanleggen. Ik heb gemiddeld 60m² oprit dat ik in kasseien zou willen leggen. En 300m² grint.

Oprit heraanleggen

Oprit van 50m² betegelen. Momenteel kunststof grasdallen. Afmetingen zijn 2.95m x 6m en 2.6m x 12.34m. Grasdallen uitbreken.