Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Heraanleggen oprit en terras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Heraanleggen oprit en terras:

Oprit heraanleggen

het huidige terras bestaat momenteel uit een deel betonplaat en onverharde vloer. We zijn op zoek naar iemand die de werken van begin tot einde kan uitvoeren

Oprit heraanleggen

Oprit heraanleggen. 25 m². Oude mazouttank onder oprit verwijderen en oprit zelf dus ook verwijderen.

Oprit heraanleggen

Oprit van ong. 65m² heraanleggen. Oude klinkers uitbreken. Oprit aanleggen in F-vorm met afmetingen 15m x 3m, 6m x 2m en 6m x 1m. Graag aanleggen met vierkante betonklinkers van min. 20cm x 20cm of rechthoekige betonklinkers, waterdoorlatende klinkers. Graag in donkergrijze tot zwarte kleur.

Oprit en voortuin heraanleggen

Oprit van ong. 45m² heraanleggen. Momenteel betonklinkers maar die moeten vernieuwd worden. Voortuin van ong. 56m² onderhoudsvriendelijk heraanleggen. Momenteel bodembedekker maar graag tegels of grind.

Oprit aanleggen

Halfopen bebouwing, bestaande klinkers uit te breken, makkelijk bereikbaar. Oprit heraanleggen van +/- 50m². Vakman mag wat materialen tonen voor de oprit.

Oprit heraanleggen

Oprit van ong. 33m² aanleggen in klinkers. Graag donkere kleur. Momenteel betondals. Er zijn geen hoeken of uitsparingen in de oprit, het is een eenvoudige vierkante constructie. Uitgraafwerk kan eventueel door hen zelf uitgevoerd worden.

Oprit heraanleggen

Garageoprit (ca 88m²) momenteel uitgevoerd in kasseien ligt ongelijk en willen we vervangen door platines (rechthoekig). Moest de vakman een ander optie beter vinden mag die dat zeker delen met ons. Oprit is volledig rechthoekig (ca 15m lang en 6m breed)

Tegels op terras uitbreken en beton storten

Terras in tegels van ong. 50m² uitbreken. Gepolierde beton storten op het terras. Kasseien oprit van 80m² heraanleggen.