Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Heraanleggen van oprit met kiezel" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Heraanleggen van oprit met kiezel:

Oprit heraanleggen

Renovatie inrit en zij inrit naar garage. Printbeton in kasseilook te plaatsen . Oppervlakte 100-110 m². Nu oprit met klinkers.

Gepolierde of gestempelde beton voor oprit en terras

We zouden graag onze oprit willen laten heraanleggen met gestempelde (en of gepolierde beton). Daarnaast willen we achteraan het huis hetzelfde laten doen voor een stuk terras. Ik schat in totaal 110 m²

Kasseien oprit leggen

Heraanleggen oude oprit voorkant woning. Momenteel liggen er oude betonnen blokken die barsten beginnen vertonen.

Heraanleggen van oprit met liggende klinkers

Ik wil graag mijn tuin laten herleggen met de bestaande klinkers. Door werken achteraan onze tuin zijn er verzakkingen gebeurd. De afmetingen zijn 4m breed en 12 m lang. Het gaat om een gedeelte van onze oprit.

Heraanleggen van oprit met asfalt

Huidige oprit moet heraangelegd worden . Nu oprit in asfalt en vervangen door beton of asfalt.

Heraanleggen van oprit met klinkers

De huidige oprit bestaat uit kasseistenen gelegd in los zand. (15 m² herlegd met stabilise onder) De oprit is tijdens de renovatie van ons huis verschillende keren opengebroken voor het leggen van nieuwe waterleiding, gasleiding, telefoonleiding,... De oprit ligt er dus zeer gehavend bij. Wij wonen nu al een half jaar in ons huis en willen de oprit deze winter eens aanpakken. Het gaat om ongeveer 85 m² en we zouden het liefst klinkers leggen.

Klinkerwerken uitvoeren

Oprit van 6 meter breed op 25 m lang, recht naar de dubbele garage op 2 meter rechts naast het huis heraanleggen, nu ligt er grint afgebakend met betonnen boordstenen. Het grint laat teveel onkruid door. het grint heft een onderlaag van gebroken beton. alles kan afgegraven worden. Op 90 cm onder het onderdek ligt wel de elektriciteits- en kabel in een regenbuis.

Oprit heraanleggen met klinkers

Huidige oprit is ongeveer 20 a 25 vierkante meter. Zou gerenoveerd moeten worden met klinkers.