Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Heraanleggen terras met tegels" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Heraanleggen terras met tegels:

Terras heraanleggen

Wens mijn terras van ongeveer 30 m2 dat ligt sinds eind 2018 te laten herleggen door iemand met kennis van zaken. Tegels liggen los en zijn niet correct gelegd. Heb geen vertrouwen in herstelling door eerdere legger.

Heraanleggen terras met tegels

Zou graag de houten vlonders van het terras laten vervangen door tegels. De ondergrond is gedeeltelijk steen, beton, en gras Het gaat over ongeveer 20 m²

Terras heraanleggen

Terras heraanleggen daar als het regent het water blijft liggen en dus niet goed afloopt, het zou hier gaan om het uitbreken van het bestaande terras en leggen van een nieuw met eventueel gootje voor een betere waterafregeling. Terras is 14 m² in L vorm. Terras met tegels , tuinhuis opgebouwd en bloembakken.

Heraanleggen oprit en terras

HO bebouwing die rondom moet vloer krijgen. Oprit, loopt door tot terras ; aanleg met klinkers op gepolieerd beton; oppervlakte : 150 m². Nu vooraan grind en achteraan bankirai.

Terras en oprit heraanleggen met klinkers

Huidig terras en oprit dient uitgebroken en uitgegraven te worden en vervolgens opnieuw aangelegd met betonklinkers. Oppervlakte te doen is ongeveer 170 m².

Aanleggen van oprit en terras

Momenteel hebben wij een oprit maar we zouden die volledig willen heraanleggen. Aangezien we ook ons terras willen aanleggen zouden we op voorhand al willen weten hoe we dit best aanpakken en een idee hebben van de prijs. Oprit in klinkerwerken : 22 m lang en 4 m breed Terras met natuursteen aanleggen ter hoogte van de keuken : 60 op 60 tegels in natuursteen. Tegels al aangekocht.

Gepolierde betonvloer gieten voor oprit

We zouden graag onze oprit (en eventueel terras) willen heraanleggen. Nu oprit met siergrind. moet heraangelegd worden met gepolierd beton. Oppervlakte 125 m².

Heraanleggen van terras

Wij willen graag ons terras heraanleggen. Ons terras is ongeveer 13m². Terras in tegels.