Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Herstellen klinkers van bestaande oprit" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen klinkers van bestaande oprit:

Herstellen van klinkers op bestaande oprit

Onze oprit in klinkers is deels verzakt door zware vrachtwagens. Het gaat om 3 verzakkingen die terug genivelleerd moeten worden.

Herstellen oprit

Bij de verhuis verzakte een deel van de klinkers, omdat de vrachtwagen blijkbaar te zwaar was. Het is een kleine herstelling van ongeveer 150 op 250 cm.

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Het betreft een oprit naar de garageboxen van appartementen. Er is een stuk van 15 à 17 meter lengte op 1,5 meter dat na 18 jaar redelijk begint los te komen. Het zijn grijze klinkers die door de regen of de wagens heel kwakkel liggen. Klinkers kunnen normaal hergebruikt worden.

Herstellen afvoer na verzakking oprit

Na een verzakking in onze kiezeloprit is vastgesteld dat de oorzaak een breuk in de gresafvoerbuis is. Alle buizen in de oprit zijn nu uit oud steen, die moeten vervangen worden door pvc. Daarna willen we de oprit egaliseren en aanleggen in klinkers. Afmetingen zijn 10 meter op 4 meter. Kiezeloprit moet open, alle buizen volledig vervangen (vermoedelijk in pvc). Oprit egaliseren en klinkers.: 10 m lang de oprit. viertal meter.

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Reparatie van mijn oprit die op 2 meters wegzakt boven de afvoer. Vorige werken werden door slechte aannemer gedaan. Ik had gevraagd om een net te plaatsen, maar dat ligt er niet in. Oppervlakte van het te herstellen stuk is ongeveer 3 meter op 3 meter. Indien mogelijk de oprit ook versterken.

Afvoerpijp en bovenliggend verzakt terras herstellen

Regenpijp onder het terras met bakstenen klinkers is waarschijnlijk lek. Het terras is over een lengte van ongeveer 1,5 m en breedte van 0,5m verzakt.

Herstellen verschoven klinkers oprit

Herstellen verschoven klinkers in oprit. Een aantal rijen. Oprit zelf : meer dan 50 m².

Herstellen van verzakte oprit en nieuwe aanleggen

De oprit heeft verzakking + willen wij de gazon voor het huis en aansluitend aan de oprit ook klinkers leggen. ca. 40 m² nieuwe aanleg