Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Herstellen oprit" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen oprit:

Herstellen septische put en nieuw deksel plaatsen

Deksel van septische put vervangen aangezien dit ingestort is. OF Heraanleggen van gehele oprit van ongeveer 10m x 10m met bestaande kasseien aangezien oprit zelf op verschillende plaatsen wat schuin en dus niet meer mooi verticaal ligt.

Herstellen van klinkers op bestaande oprit

Onze oprit in klinkers is deels verzakt door zware vrachtwagens. Het gaat om 3 verzakkingen die terug genivelleerd moeten worden.

Oprit herstellen

Ik wil graag mijn oprit laten herstellen, deze is nieuw aangelegd daar een andere aannemer. Nu kijk ik naar de putdeksels op mijn oprit, en de tegels liggen niet in het deksel maar rusten er op. Dit geeft lelijke groeven in mijn oprit alsook is de oprit niet vlak meer. Ook heb ik een beetje bang dat de tegels in verloop van tijd gaan loskomen zo.

Herstellen oprit

Bij de verhuis verzakte een deel van de klinkers, omdat de vrachtwagen blijkbaar te zwaar was. Het is een kleine herstelling van ongeveer 150 op 250 cm.

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Het betreft een oprit naar de garageboxen van appartementen. Er is een stuk van 15 à 17 meter lengte op 1,5 meter dat na 18 jaar redelijk begint los te komen. Het zijn grijze klinkers die door de regen of de wagens heel kwakkel liggen. Klinkers kunnen normaal hergebruikt worden.

Herstellen afvoer na verzakking oprit

Na een verzakking in onze kiezeloprit is vastgesteld dat de oorzaak een breuk in de gresafvoerbuis is. Alle buizen in de oprit zijn nu uit oud steen, die moeten vervangen worden door pvc. Daarna willen we de oprit egaliseren en aanleggen in klinkers. Afmetingen zijn 10 meter op 4 meter. Kiezeloprit moet open, alle buizen volledig vervangen (vermoedelijk in pvc). Oprit egaliseren en klinkers.: 10 m lang de oprit. viertal meter.

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Reparatie van mijn oprit die op 2 meters wegzakt boven de afvoer. Vorige werken werden door slechte aannemer gedaan. Ik had gevraagd om een net te plaatsen, maar dat ligt er niet in. Oppervlakte van het te herstellen stuk is ongeveer 3 meter op 3 meter. Indien mogelijk de oprit ook versterken.

Herstellen voegen oprit/terras

Mijn terras/oprit is betegeld met een soort blauwsteen. Bepaalde voegen zijn gebarsten en losgekomen. Graag had ik deze hersteld. Ook het voegwerk tussen de terras en de gevelsteen is hier en der gebroken en losgekomen.