Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Herstellen van verzakte oprit en nieuwe aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen van verzakte oprit en nieuwe aanleggen:

Herstellen van verzakte oprit en nieuwe aanleggen

De oprit heeft verzakking + willen wij de gazon voor het huis en aansluitend aan de oprit ook klinkers leggen. ca. 40 m² nieuwe aanleg

Verzakte dallen herstellen

Op mijn oprit voor de garage zijn een aantal dallen van 30x30 cm verzakt. De verzakking is waarschijnlijk het gevolg van jaren geleden uitgevoerde reparatie aan waterleiding die onder de rijen klinkers ligt waarover de rechterkant van mijn wagen rijdt bij het binnenrijden van de garage. Ook binnen zijn nog enkele dalles verzakt.

Verzakte oprit herstellen

Herstellen van bestaande oprit. Oprit heeft 2 verzakkingen en moet gelijk gemaakt worden. Oprit bestaat uit klinkers.

Herstellen van verzakte klinkers oprit

Zou graag de verzakte klinkers op mijn oprit laten herstellen. Oprit is ongeveer 20m² maar niet alle klinkers zijn verzakt. Verzakking waarschijnlijk veroorzaakt door het gewicht van de wagen. Ik veronderstel dat de boordstenen minstens aan één kant moeten uitgegraven worden. Wil dit laten herstellen op een manier dat er in de toekomst geen verzakking meer optreedt.

Herstellen van verzakte klinkers

Ik wil graag mijn oprit en terras laten herstellen van verzakte klinkers. Hier en daar verzakkingen, deze moeten dus heraangelegd worden. Misschien de gehele onderlaag herleggen. Oprit een 50 m² en terras ong. 2 m² herleggen.

Verzakte oprit herstellen en extra klinkers leggen

Verzakte oprit herstellen. We zouden graag hebben dat de oprit met de bestaande stenen hersteld wordt en dat waar nu de kiezeltjes liggen andere stenen komen zodat de oprit niet meer kan verschuiven. Dit mogen dezelfde of andere klinkers zijn. Standaard oprit van 4 meter lang.

Herstellen oprit met kasseien

Herstellen verzakte oprit met kasseien. Uitbreken bestaande kasseien, ongeveer 10 m² en opnieuw aanleggen van de kasseien.

Herstellen van verzakte klinkers

Herstellen van verzakte trommel kasseien en zwarte boordplaatjes , dit is allemaal gebeurd door een zware camion die zich in onze inrit heeft gedraaid, ook nog 2 m² vervangen door andere omwille van olievlekken.