Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Hervoegen van oprit en terras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Hervoegen van oprit en terras:

Hervoegen van oprit en terras

Een oppervlakte van 300 tot 400m² aan klinkers zou opnieuw moet ingevoegd worden (liefst door middel dat onkruid bestendig is) ook terras ( dient opnieuw met mortel ingevoegd te worden). Ik zou graag voor een duurzame oplossing gaan.

Bestaande kasseien oprit hervoegen

Het zijn mozaïekkasseien gelegd in 1988. Het gaat over ongeveer 2x 150 m²( koppelwoning). Op verschillende plaatse zitten kasseien gedeeltelijk los of groeit er onkruid tussen de voegen. Jaarlijks veel werk om onkuid te verelgen. Slecht gevoegd van in het begin- tekort aan cement.

Hervoegen van een oprit in platines

Hervoegen van een oprit in platines. Oppervlakte van :50 m².

Bestaande kasseien oprit hervoegen

Ik wil mijn oprit gelegd met oude kasseistenen 15/15 en onregelmatig van vorm hervoegen. Wij hebben een oppervlakte van ongeveer 200 m² .

Hervoegen van een oprit kasseien

Ik wil graag mijn kasseien laten opvoegen, is ongeveer 400 vierkante meters

Hervoegen van een oprit

Ik heb een oprit liggen in klinkers, en wens deze te laten uitvoegen en hervoegen. Hervoegen zodat er geen onkruid meer tussen de klinkers kan. Totale oppervlakte om en bij de 225 m²

Hervoegen van oprit

Ik wil de oprit laten opvoegen met flowpoint en hier en daar en kleine verzakking laten niveleren.

Hervoegen van een oprit

Op onze oprit (silexdallen, ongeveer 10 x 10 meter) zijn een aantal voegen versleten. Onze vraag is om de kapotte voegen eens uit te slijpen en opnieuw te voegen. Mag met cement of epoxy, maakt niet uit. Graag de eerste week van april (3 tot 7 april) dan heb ik vakantie.