Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Inrit heraanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Inrit heraanleggen:

Oprit heraanleggen

Renovatie inrit en zij inrit naar garage. Printbeton in kasseilook te plaatsen . Oppervlakte 100-110 m². Nu oprit met klinkers.

Inrit heraanleggen

Het gaat om een bestaande inrit van een garage in helling. Typische stadsinrit, met een sterke daling +/-20%. Niveauverschil van 116 cm over een lengte van 470 cm. De inrit moet heraangelegd worden.

Oprit heraanleggen en L-profielen plaatsen voor inrit garageboxen

Afgraven oprit, invoer stabilisé en ook een keermuur aanleggen van 50cm voor 16 lopende meter. Oprit van 65 m² aanleggen inclusief 2 klinkerdeksels, materiaal voor de oprit te bespreken met vakman. Hiernaast ook een inrit naast de woning aanleggen met L profielen.

Heraanleg oprit

Graag offerte voor het heraanleggen van gemeenschappelijke inrit (+/- 135m²) voor 40-tal garageboxen.

Inrit heraanleggen met kasseien-bruine platines

Zou graag onze inrit van ongeveer 25. 00 m lengte en 3. 50 m breedte willen heraanleggen, dus bestaande klinkers moeten eruit en dan liefst porfier kasseien of nog beter bruine platines , er dienen eveneens enkele bestaande treinbiels verwijderd te worden. Ook nog een paadje van 6. 00 m x 0. 80 m dient veranderd te worden.

Bestrating inrit garage heraanleggen

Wegnemen van bestaande bestrating(klinkers) en hernieuwing.