Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Kasseien aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kasseien aanleggen:

Oprit aanleggen

Ik zoek een stratenmaker die mijn oprit van 110 m² kan aanleggen. Stenen liggen al op locatie, grondwerk is al gedaan en we hebben een pallet Murexin Steinfuge inwasmiddel klaar liggen. We zoeken alleen nog mensen die de chappe en kasseien kunnen leggen en inwassen. Het betreft 16x16x12 cm kasseien. We willen het niet in speciale motieven hebben, gewoon recht. De oprit is een grote L vorm.

Kasseien leggen oprit en terras

Oprit / terras is afgegraven ongeveer 20cm, dit is dus niet meer nodig. Ik zou graag mijn terras en oprit aanleggen met kasseien. Beide zijn ongeveer een 30m².

Kasseien leggen

Uitbraak bestaande oprit in tegels en nieuwe plaatsen in kasseien kanda beige. De oprit zelf is 65 m². Daarnaast willen we ook een stuk van 25m² aanleggen in gravel.

Oprit heraanleggen

Oprit aanleggen voor deur - oppervlakte ken ik niet. Er liggen nu tegels die glad zijn als het regent. Bij voorkeur kasseien of dergelijke. Iets dat niet glijdt.

Kasseien oprit leggen en terras aanleggen

Aanleg oprit met kasseien Tussen: 50 en 100m²

Oprit uitgraven en aanleggen

oprit 8 x 3 m - moet uitgegraven worden - kasseien reeds voorzien ter plaatse Ongeveer 25m² 60cm diep

Oprit in gepolierde betonvloer aanleggen

Op dit moment liggen er kasseien als oprit. Deze zou ik willen laten verwijderen om een gepolierde betonnen oprit te plaatsen. De oppervlakte is ong. 65m² oprit en 2 kanten van mijn woning (open bebouwing).

Kasseien aanleggen

Oprit van +/- 250m2 kasseien - kandla grey aan te leggen.