Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Kasseien leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kasseien leggen:

Kasseien leggen

Uitbraak bestaande oprit in tegels en nieuwe plaatsen in kasseien kanda beige. De oprit zelf is 65 m². Daarnaast willen we ook een stuk van 25m² aanleggen in gravel.

Kasseien leggen

Oprit vervangen van klinkers naar kasseien, ongeveer 9m / 4m, allemaal straatkant

Kasseien leggen

wij zouden graag onze oprit laten verharden met kasseien. Wij hebben deze kasseien reeds gerecupereerd uit afbraakwerken. Het gaat dus enkel om het plaatsen ervan. Het gaat om een 60 m².

Kasseien oprit leggen en terras aanleggen

Aanleg oprit met kasseien Tussen: 50 en 100m²

Kasseien leggen

Er ligt asfalt van 45 jaar oud - Tussen 50 en 100 m².

Kasseien leggen

Het gaat over boerenkasseien 130m²de kasseien zijn al aangekocht de grootste vlakte is 20m x 5m en 10m² karrespoor en 20m² parkeerplaatsen

Kasseien oprit leggen

Voor het plaatsen van 78m² platines op de Inrit + parkeerplaats. Momenteel is er nog geen afwerking, enkel gebroken puin.

Kasseien oprit leggen

Privé toegangsweg naar garage uitgraven, onderfundering aanbrengen plus leggen kassei stenen plaatsen en dichtvoegen Afmetingen : breedte 3.00 m lengte ong 15.00 m