Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Kasseien oprit leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kasseien oprit leggen:

Hervoegen van kasseien oprijlaan

Reinigen en hervoegen van oprit in kasseien met oppervlakte van 100 vierkante meter.

Kasseien leggen

Uitbraak bestaande oprit in tegels en nieuwe plaatsen in kasseien kanda beige. De oprit zelf is 65 m². Daarnaast willen we ook een stuk van 25m² aanleggen in gravel.

Oprit heraanleggen

Oprit aanleggen voor deur - oppervlakte ken ik niet. Er liggen nu tegels die glad zijn als het regent. Bij voorkeur kasseien of dergelijke. Iets dat niet glijdt.

Herstellen septische put en nieuw deksel plaatsen

Deksel van septische put vervangen aangezien dit ingestort is. OF Heraanleggen van gehele oprit van ongeveer 10m x 10m met bestaande kasseien aangezien oprit zelf op verschillende plaatsen wat schuin en dus niet meer mooi verticaal ligt.

Heraanleggen bestaande oprit

Heraanleg bestaande oprit uit dolomiet (in totaal ongeveer 500m²) - aanleg goten. We zouden over willen gaan naar kasseien.

Kasseien leggen

Oprit vervangen van klinkers naar kasseien, ongeveer 9m / 4m, allemaal straatkant

Kasseien leggen

wij zouden graag onze oprit laten verharden met kasseien. Wij hebben deze kasseien reeds gerecupereerd uit afbraakwerken. Het gaat dus enkel om het plaatsen ervan. Het gaat om een 60 m².

Kasseien oprit leggen en terras aanleggen

Aanleg oprit met kasseien Tussen: 50 en 100m²