Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Kasseien oprit leggen op helling" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kasseien oprit leggen op helling:

Kasseien oprit leggen

Voor het plaatsen van 78m² platines op de Inrit + parkeerplaats. Momenteel is er nog geen afwerking, enkel gebroken puin.

Kasseien oprit leggen

Privé toegangsweg naar garage uitgraven, onderfundering aanbrengen plus leggen kassei stenen plaatsen en dichtvoegen Afmetingen : breedte 3.00 m lengte ong 15.00 m

Oprit uitgraven en aanleggen

oprit 8 x 3 m - moet uitgegraven worden - kasseien reeds voorzien ter plaatse Ongeveer 25m² 60cm diep

Oprit in gepolierde betonvloer aanleggen

Op dit moment liggen er kasseien als oprit. Deze zou ik willen laten verwijderen om een gepolierde betonnen oprit te plaatsen. De oppervlakte is ong. 65m² oprit en 2 kanten van mijn woning (open bebouwing).

Oprit in kasseien uitbreiden

we zouden onze bestaande oprit in kasseien willen uitbreid voor een 2de wagen. De kasseien hebben we zelf op voorraad. Afgraven, stabilise, kasseien leggen en opvoegen met cement. Er is eveneens een putdeksel te voorzien van ongeveer 60x80cm. 30 m² bijleggen.

Kasseien oprit leggen op helling

Aanleg 300 m² kasseien 15×10 niet op stabilisé maar split (porfiersteenslag). Grondwerken zullen uitgevoerd worden met 20cm betonpuin 0/40 als fundering. We voorzien zelf de grondwerken.

Kasseien aanleggen

Oprit van +/- 250m2 kasseien - kandla grey aan te leggen.

Aanleggen van oprit

Aanleg van de oprit in kasseien met platte bovenkant, huidige zijn nogal oud en hoekig. Betreft een oppervlakte van 80m².