Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Keldergat rooster vervangen door plaat" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Keldergat rooster vervangen door plaat:

Keldergat rooster vervangen door plaat

4 x keldergaten die afgedekt moeten worden met een plaat. Mag van mij gerust één grootte plaat zijn. Indien mogelijk het beton dat er nu is verwijderen.

Keldergat rooster vervangen door plaat

Ik heb drie keldergaten (met rooster) die ik graag zou willen laten afdichten tegen regenwater. Betreft 1 keldergat L 115cm B 27 cm, en 2 ovale keldergaten 60 cm op 30 cm. Ik ben op zoek naar een vakman die hier enkele ijzeren platen op maat voor kan maken.

Heraanleg oprit en riolering

Opbreken bestaande oprit; ongeveer 50 m2 voor garage strook 5 m2 voor het huis; klinkers worden opnieuw gebruikt; opvullen keldergat en plaatsing verluchtingsbuis met rooster; vervanging en verplaatsing bestaande hevelput en vervanging riolering met plaatsing nieuw kijkputje; indien nodig aansluiting op riool; plaatsing nieuwe brievenbus in betonnen fundering stabiele ondergrond verzekeren herleggen klinkers