Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Klinkers leggen en boordstenen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Klinkers leggen en boordstenen plaatsen:

Aanleg oprit met klinkers

Wij zouden graag klinkers willen leggen op onze oprit . er komen twee wagens op te staan er moeten planten en haag weggehaald worden en stenen tegels Het probleem is dat er twee afvoerbuizen moeten verplaatst worden om deze dieper in de grond te plaatsen want deze zijn nu zichtbaar op de oppervlakte. Aanleg van ongeveer 40 m²

Aanleg vloer tuinhuis in betontegel of klinker

Wij zijn op zoek naar een aannemer om de vloer van ons nieuwe tuinhuis aan te leggen, dit zou gaan om ongeveer 35m². Momenteel is het nog gras, maar dit zou in betontegels of klinkers moeten komen.

Voorbereidingswerken leggen gasleidingen

Hij zoekt iemand die de voorbereidingswerken wil uitvoeren voor het plaatsen van zijn gasleiding. Dit gaat dus om het uitgraven van zijn oprit die 9 meter lang is en bestaat uit klinkers. Dit om een wachtbuis te leggen. Dit zou 70 cm breed en 70 cm diep moeten zijn. Ernaast zou er een put van 1 meter op 1 meter moeten komen voor onze woning.

Oprit aanleggen met klinkers

We willen graag klinkers laten leggen naar onze voordeur. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 14 tal m. De bestaande tegels kunnen we zelf verwijderen of laten we liggen in overleg met u.

Oprit aanleggen met klinkers

Leggen van een oprit en paden rond het huis (samen ongeveer 80m²), terras en wat paadjes in de tuin. Ik zou oprit in platines willen en de rest in kleiklinkers - wat het beste is voor het terras laat ik aan u over. Nu oprit met betonklinkers.

Wachtbuis aanleggen onder aflopende oprit in klinkers

wachtbuis leggen onder oprit in klinkers die schuin afloopt naar straat. wachtbuis : 10 à 15 m.

Klinkers leggen en boordstenen plaatsen

Voor vernieuwing carport willen we de ondergrond ook ineens fatsoenlijk afwerken. Dit wil zeggen dat er een laag beton van 6 tot 10cm dik moet weggehaald worden en daarna verder moet uitgegraven worden op diepte voor de heraanleg. Aan 1 zijde dienen boordstenen geplaats te worden voor 14 meter. Klinkers in het grijs, formaat is minder belangrijk. Klinkerwerken zijn voor zo een 70 vierkante meter.

Aangekochte klinkers leggen

Wij zouden graag onze carport en een pad naar onze deur willen laten aanleggen. Dit bedraagt ongeveer 36 m². De tegels en boordsteen hebben wij reeds aangekocht.