Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Klinkerwerken uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Klinkerwerken uitvoeren:

Klinkerwerken uitvoeren

Betreft her aanleg met bestaande kleiklinkers. Uithalen, afborstelen en stapelen bestaande klinkers. Uitgraven 12cm stabilisé. Plaatsen van de kleiklinkers met voeg op stabilisé ondergrond + invoegen. Wij zoeken een duurzame oplossing op lange termijn waardoor onze voorkeur uit naar het voegen met een epoxyvoegmiddel of polymeerzand, elastisch en bastand tegen barsten, vuil en onkruid, met mogelijkheid om te reinigen met hoge druk reiniger. De oppervlakte bedraagt 100m² of 180m² afhankelijk van het bedrag.

Klinkerwerken uitvoeren

Ik zou graag een oprit laten aanleggen van klinkers en achter de tuin, alsook een deel van voor de tuin zou ik graag terrastegels laten leggen, materiaal is bespreekbaar. De totale oppervlakte zou ongeveer 250m² zijn.

Klinkerwerken uitvoeren

Er moeten een volledige oprit en een voetpad gelegd worden met betonklinkers. Het is een vrijstaande huis, ik ben de eigenaar van dat huis. Bouwjaar van het huis is 1967. Ik kan ook zo veel mogelijk meehelpen.

Klinkerwerken uitvoeren

We zouden graag onze oprit en meer vervangen omdat we nu door het plaatsen van een poort met niveau verschil zit. Het zou gaan om meer dan 100 m².

Klinkerwerken uitvoeren

Voor de moment bestaat onze oprit deels uit klinkers (vroeger stond er een kleine fietsstalling) en grind. Dit moet allemaal klinkers worden. De voorgaande werken werden niet goed uitgevoerd daar de toegang tot de sceptische put (onder de knikkers) onbereikbaar is omdat de openingen met deksel veel te klein is gemaakt. Dit moet dus opengebroken en heraangelegd worden.

Klinkerwerken uitvoeren

Wegnemen bestaande geasfalteerde oprit naast het huis + aanleg in betonklinkers

Klinkerwerken uitvoeren

Graag zouden we onze oprit heraanleggen. We wensen de bestaande stenen te vervangen. Een nieuwe brievenbus in blauwe steen werd reeds aangekocht en zou ook geplaatst moeten worden. Breedte: 5,5 m Lengte: 6,2m Voorkeur stenen: http://static.ice.be/U-iqOsTB06WI49K0V6PRhXUZxgY=/fit-in/1600x1200/img.ice.be/thumbs/1213/531u4138e4153327906f132206897e2a900a898d.jpg

Klinkerwerken uitvoeren

oprit leggen met klinkers van 22*11*5