Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Klinkerwerken uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Klinkerwerken uitvoeren:

Klinkerwerken uitvoeren

Oprit van 170m² beklinkeren. Momenteel ligt er steenslag. Liefst Kadla Grey klinkers.

Klinkerwerken uitvoeren

10m² Klinkers plaatsen op gazon voor tuinhuis op te plaatsen. Tuinpad van ong. 6m lang van tuinhuis naar terras aanleggen. Oprit langs huis en inrit garage voor huis aanleggen in klinkers. Momenteel kiezel. Het betreft een opp. van ong. 65m² oprit en inrit.

Klinkerwerken uitvoeren

Betonklinkers aanleggen en omzoomen met betonboordstenen op een gedeelte (4m x 16m) van servitudeweg. Eigendom gedeeld met Fluvius die toestemming heeft gegeven voor deze werken.

Klinkerwerken uitvoeren

Nieuwe betonklinkers aanleggen over ong. 300m². Momenteel ligt er Tarmac.

Klinkerwerken uitvoeren

Graag een verharding rondom tuinhuis - 15 m² ongeveer.

Klinkerwerken uitvoeren

Oude oprit weghalen ( klinkers ) en gelijk maken grasperk ernaast ook verwijderen en volledig Met klinkers leggen = is ongeveer 7 meter breed en 17 meter lang

Klinkerwerken uitvoeren

Oprit naast huis met staan plaats voor mobilhome daar zouden klinkers gelegd moeten worden. Oppervlakte van ongeveer 120 à 130m²

Klinkerwerken uitvoeren

We willen graag onze oprit maken. De bestaande situatie is een kasseien bestrating oprit en die moet nu vervangen naar de betonklinkers. We gaan met 2 gezinnen samen onze bestrating oprit laten maken. Per gezin is er ongeveer 72m² oprit dus in totaal hebben we ongeveer 144m².