Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "klinkerwerken uitvoeren voor 600m²" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor klinkerwerken uitvoeren voor 600m²:

Klinkerwerken uitvoeren

Aanleg oprit: Kiezelsteen vervangen door klinkers Aanleg terras: Oud terras opbreken, nieuw terras leggen (klinkers) Meer dan 100 m²

Klinkerwerken uitvoeren

Voor een terras aan onze nieuwbouwwoning, die we recent kochten, dient nog een terras aangelegd te worden in waterdoorlatende materialen... maw klinkers of terrastegels (natuursteen, beton) met een .voeggrind dat water doorlaat of composietterrasplanken ... met een breedte van 6m op max 4 m diepte.

Klinkerwerken uitvoeren

Aan de voordeur plus de oprit zo naar achter naar het terras willen wij klinkeren. zo +-180m²

Klinkerwerken uitvoeren

Aanleg oprit nieuwbouwwoning in constructie. Graag gebruik 'roodbruinkleurige' of bijpassende betonklinkers (Gebruik gevelsteen Vandemoortel Nature 7 Brick E (ferro red-pure)). Oppervlakte van 40-45m².

Klinkerwerken uitvoeren

Oprit ligt nu gedeeltelijk met verzakkingen (+/- 50m²). Opbreken-verzakkingen wegwerken en opgebroken klinkers terugplaatsen

Klinkerwerken uitvoeren

Betreft oprit langs huis, ligt momenteel siergrint (ondergrond steengruis). Oprit die van straat uit langs de woning loopt 3mx19.36m en loopt over in smaller stuk achter de woning 1.40m x 7.40m. In totaal +- 70m².

Klinkerwerken uitvoeren

Betreft her aanleg met bestaande kleiklinkers. Uithalen, afborstelen en stapelen bestaande klinkers. Uitgraven 12cm stabilisé. Plaatsen van de kleiklinkers met voeg op stabilisé ondergrond + invoegen. Wij zoeken een duurzame oplossing op lange termijn waardoor onze voorkeur uit naar het voegen met een epoxyvoegmiddel of polymeerzand, elastisch en bastand tegen barsten, vuil en onkruid, met mogelijkheid om te reinigen met hoge druk reiniger. De oppervlakte bedraagt 100m² of 180m² afhankelijk van het bedrag.

Klinkerwerken uitvoeren

Ik zou graag een oprit laten aanleggen van klinkers en achter de tuin, alsook een deel van voor de tuin zou ik graag terrastegels laten leggen, materiaal is bespreekbaar. De totale oppervlakte zou ongeveer 250m² zijn.