Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Leggen gepolierde betonvloer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Leggen gepolierde betonvloer:

Gepolierde betonvloer leggen

Nieuwbouwproject. Oprit + paden langsheen huis en terras achteraan. Voorkeur gaat naar antraciet kleur (geen muisgruize beton) Dikte een 15 cm Oprit is een 15 m lang en 7m breed. Totale opp circa 230 m².

Oprit en terras in gepolierde beton leggen

1 auto tegeloprit moet 2 autos betonoprit worden ong 6x6m2, betonpaadje vooraan langs huis en terras opzij 12x5,5m en achteraan 11x2 en vloer voor nieuw tuinhuis achter in tuin 3x4m

Gepolierde betonvloer leggen

Terras (koer) is 26m2 en bevat 1 afvoerputje 15cm op 15cm (te vervangen met afvoergoot) en een vergaarputje van 30cm op 30cm met 4 aansluitingen rechtstreekse afvoer op riolering. Beton kan gepompt worden over dak of via zijkant.

Gepolierde betonvloer leggen

Het zou ongeveer 30 m² zijn. Ik vraag mij af of het mogelijk is dat het een blauwe betonvloer is?

Gepolierde betonvloer leggen

Wij wensen een gepolierde beton te plaatsen als terras voor een overkapping. ussen 10 en 50 m²

Heraanleggen terras met gepolierde betonvloer

We zouden graag ons buitenterras opnieuw laten aanleggen. Dit willen we graag in gepolierde beton laten leggen, liefst op korte termijn. Het gaat om een terras van ongeveer 20-25 m². Ons oorspronkelijke terras dient ook afgebroken te worden.

Gepolierde betonvloer leggen

Oprit van 3m x 16 m aanleggen in gepolierde beton. Daarnaast ligt er ook een klein pad van 1 meter op 3. In totaal gaat het om 51 m².

Gepolierde betonvloer leggen

Wij wensen een terras in beton van ongeveer 4 op 5 meter. Zelf al uitgegraven. Grenst aan 2 muren die in een hoek staan. En 2 vrije kanten.