Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Leggen tuinterras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Leggen tuinterras:

Leggen tuinterras

Tuinterras van ong. 23m² in tuin aanleggen. Momenteel aarde. Tegels leggen op trap met 3 treden van 0.4m x 0.9m die naar veranda leidt.

Tuinterras en parking in printbeton aanleggen

Tuinterras in printbeton van 50 m² en een parking voor twee wagens in printbeton aan te leggen. Ondergrond momenteel is aarde.

Aanleg tuinterras

Ik wil graag met tuinterras heraanleggen: - bestaande klinkers zullen reeds verwijderd zijn - Uitgraven terras 46 m² ( +/- 10 cm ) + afvoeren zand - Chape leggen met chapenetten ( 4. 5 m³ ) - tegels van 120 op 60 cm en 2 cm dik met voeghouders van 3mm + rubber vulstuk - boordstenen plaatsen - Tegels niet inbegrepen zullen via Impermo besteld worden

Tuinterras en tuinpad bestraten

Wij willen graag een terras en tuinpad met zandgele getrommelde kasseien (15x15x4 cm) aan laten leggen boven op een worteldoek en een laag stabilisé van ongeveer 8 cm met zwarte boordstenen. De afwerking willen we graag met onkruidwerend voegzand (bio) van bijvoorbeeld leverancier Cobo. De afmeting van het terras is 3,00 x 2,50 meter en van het pad 4,00 x 0,60 meter. We hebben geen achterom. Er hoeft niets afgevoerd te worden. Wij willen dit graag voor 8 september 2016 uitgevoerd hebben. Het materiaal kunnen we zelf aanschaffen, maar mag ook geleverd worden door de vakman. Daarom willen we graag een offerte met een totaal te betalen aanneemprijs inclusief alle materialen, waarbij de materialen gespecificeerd worden.

Terras aanleggen ca 65m2

Aan te leggen tuinterras. Fundering is reeds aangebracht. Stenen en boordstenen zijn aanwezig. Stabilise is er nog niet.

Tuinterras

uitbreken oud en leggen van een nieuw terras . afmetingen ongeveer 7 op 4 meter