Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Oprit van 350 m² aanleggen met grindmatten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit van 350 m² aanleggen met grindmatten:

Oprit van 350 m² aanleggen met grindmatten

Het betreft de aanleg van een oprit naar een nieuwbouw waarbij al tot een bepaald niveau al verharding is aangebracht. Er moet nog verharding erbovenop samen met de egalisatie. Wij opteren voor grindmatten met een 'witte' steenslag. Het gaat om zo een 350 m² aan te leggen.

Oprit en staanplaatsen beklinkeren voor 350 m²

Betreft het beklinkeren van staanplaats voor het huis 137m², oprit langs het huis 73m² en staanplaats achter het huis 100m2 +39m2 schuin aflopend. Momenteel ligt er blauwe kiezel over deze gehele oppervlakte. Deze ligt echter lager dan de gewenste afwerkingshoogte. Overal minimum 8 cm overschot in de hoogte. Op sommige plaatsen langs het huis zelfs tot 18 cm.

Oprit van 400 m² heraanleggen in donkere betonklinkers

Is nu een bestaande parking met klinkers maar moet heraangelegd worden de oppervlakte te vernieuwen is ongeveer 350 - 400 m². Men moet dus oude klinkers uitbreken en nieuwe betonklinkers in een donker kleur plaatsen. Nieuwe klinkers nog niet aangekocht.

Oprit en terras in printbeton aanleggen

Oprit aanleggen in printbeton,alsook terras met licht niveauverschil.Ruw geschat 350 m²

Klinkerwerken

aanleg oprit in kasseien of kleiklinker van 350 m² te Trivieres (La Louviere) Adresgegevens bij afspraak