Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Oprit van 400 m² heraanleggen in donkere betonklinkers" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit van 400 m² heraanleggen in donkere betonklinkers:

Hervoegen van een oprit kasseien

Ik wil graag mijn kasseien laten opvoegen, is ongeveer 400 vierkante meters

Terras en oprit aanleggen in klinkers

Plaatsen van betonklinkers (zwart) 15/15/6 ong. 400 m2 bestaande uit 3 aan éénpalende stukken (18 m x 12 m) + (3 m x 18 m) + 130 m2 (driehoekig). Materiaal kunnen we zelf aankopen, maar kan ook door vakman aangeleverd worden.

Oprit van 400 m² heraanleggen in donkere betonklinkers

Is nu een bestaande parking met klinkers maar moet heraangelegd worden de oppervlakte te vernieuwen is ongeveer 350 - 400 m². Men moet dus oude klinkers uitbreken en nieuwe betonklinkers in een donker kleur plaatsen. Nieuwe klinkers nog niet aangekocht.

Klinkers in oprit aanvullen op bestaand geheel

Onze oprit is beklinkerd en heeft twee onkruidverzamelbakken van 100 op 400 cm. We willen die ook vullen met klinkers, zodat we een geheel gesloten oprit hebben. Dus stabiliserend werk vooraf en de klinkers leggen In totaal 8m².

Heraanleg oprit in dolomiet

Wij hebben een oprit van ongeveer 400 m² in dolomiet die denk ik het beste los gefreesd wordt en terug afgevlakt. Ondertussen ligt er reeds +/- 70 of 80 m³ op, en hoop ik dat dat voldoende is om terug wat kleur te krijgen.

Oprit - parking 400 m2

ongeveer parking en terras 400m2 Dit is een appartementsproject. Voorkeur klinkers of iets dergelijks