Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Oprit aanleggen aan paardenstallen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit aanleggen aan paardenstallen:

Oprit aanleggen met betonstroken en siergrind

Een oprit met ruimte voor 2 auto's die we willen aanleggen met een combo van betonstroken en grind, zodat het water er toch door kan. Daarnaast is er een pad naast de parking dat naar de voordeur loopt waar ook grind tussen moet. In totaal gaat het om ongeveer 80 m².

Gepolierde betonvloer leggen

Oprit van 3m x 16 m aanleggen in gepolierde beton. Daarnaast ligt er ook een klein pad van 1 meter op 3. In totaal gaat het om 51 m².

Kasseien leggen

Uitbraak bestaande oprit in tegels en nieuwe plaatsen in kasseien kanda beige. De oprit zelf is 65 m². Daarnaast willen we ook een stuk van 25m² aanleggen in gravel.

Oprit aanleggen

Achter mijn garage zou ik een overkapping willen plaatsen en hiervoor zou ik een beton van ong. 20 m² plaatsen en deze verbinden met de oprit. Voetpad van een 8 m². ( langs de garage). Dit is ongeveer een 35m van de straat. Mijn oprit is wel maar 2.8m breed. Kan dus geen vrachtwagen op.

Oprit aanleggen aan paardenstallen

Voor de nieuwe paardenstal, moet er een nieuwe harde bodem aangelegd worden. rondom de paardenstal loopt deze enkele meters uit. Vermoedelijk 10x6m. Eventueel uitbreiding naar de huidige paardenstal = nogmaals 9x2m. Graag degelijk, maar niet al te duur. hoeft niet perfect afgewerkt te zijn voor het zicht met boordstenen en tegeltjes. wel degelijk materiaal waar ook een (mini) tractor over kan rijden.

Oprit heraanleggen

Oprit aanleggen voor deur - oppervlakte ken ik niet. Er liggen nu tegels die glad zijn als het regent. Bij voorkeur kasseien of dergelijke. Iets dat niet glijdt.

Klinkerwerken uitvoeren

Dubbele oprit en tuinpad in klinkers aanleggen. Woning is een 40j oude open bebouwing. oppervlakte is ong. 50m².

Oprit aanleggen met gepolierd beton

Momenteel is onze oprit in asfalt maar door de verbouwingen aan ons huis zou er een nieuwe laag moeten komen en graag nog een stuk erbij. We denken dat de oude asfalt als ondergrond kan gebruikt worden maar zijn dit niet zeker. Daarom denk ik dat jullie eens ter plaatse zouden moeten komen. +/- 150m²