Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Oprit in arduin heraanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit in arduin heraanleggen:

Oprit in arduin heraanleggen

Ik heb arduin specialist nodig. Arduin van oprit is in slechte staat - de gehele oprit moet herdaan worden. Oprit bij garage. Oppervlakte ken ik niet vanbuiten.

Oprit en terras aanleggen in natuursteen

Ik wil graag een oprit aanleggen naast het huis van 4 meter breed en ca. 20 meter lang (betonklinkers). Ook een terras van ca. 60 m² (ook in arduin of natuursteen). Enkel het aanleggen, voorbereidende werken zullen in orde zijn.

Heraanleg trap en heraanleg oprit kassei

De buitentrap is versleten, nieuwe trap in arduin of gelijkaardig. Een pad in kassei van ongeveer 12m²: heraanleg met behoud van de kasseien een oprit in kassei van 40 m² . Heraanleg met behoud van kasseien (ogeveer gelijkaardig materiaal)

Oprit aanleggen met platines kandla grey

1.leveren, aanleggen van Vietnamese kandla grey licht grijs, 14x14x7 op stabilisé. Aanleggen 18,5 x3m van garage naar straat,recht stuk. Aansluitingen naar bestaand terras 2x3m², verder uitwerken naar voorgevel 6m² + 3m², totaal +/-70m². 2. Aanleggen standplaats met keien in splitplaten +/-9m² tussen oprit en zijgevel 3. Aanleg van regenafvoer 5m naar straat, metsen van verzamelput 4. Plaatsen van dorpel garage, standaard afmeting in arduin 5. Inrijopening verbreden door een deel van de afsluiting in te korten, later zal vervangen worden na de uitvoering van de wegenwerken in 2016 vermoedelijk start in de maand april. Realisatietermijn binnen de 3 maand.

Oprit aan te leggen

Een oprit van 6X6meter in arduin uitbreken, uitgraven afvoeren en nieuwe klinkers leggen.

Heraanleggen van oprit

Heraanleggen van oprit van 52 m². Boordsteen aanwezig en moet blijven. Werken: - Uitgraven van dollemiet en afvoeren (25 cm diep) - Leveren en plaatsen van Vietnamese arduin, getrommelde tegels van 20x20x2,5. - Plaatsen in cementbed, opgieten met grijze voeg.