Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Oprit in dolomiet leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit in dolomiet leggen:

Siergrind en deels betegelde oprit leggen

Oprit aanleggen in dolomiet en uitwerken van de poort met tegels open bebouwing, ouderdom van het huis is 27 jaar. 120 m² in totaal.

Oprit aanleggen in gepolierd beton

Oprit van 10m x 8m aanleggen in gepolierd beton. Momenteel dolomiet. Enkele ruimtes moeten vrij blijven om groen in te planten.

Heraanleggen bestaande oprit

Heraanleg van bestaande oprit en parking. Ongeveer 100 m². Momenteel dolomiet.

Heraanleggen oprit in kasseien

Woning van 2005 Oprit ongeveer 100 m² Bestaande toestand: Oprit in dolomiet - 6 cm Funderingslaag 15 tot 20 cm gebroken beton. We willen platines in de plaats.

Siergrind oprit leggen

Graag hadden we een oprit aangelegd voor onze garage langs achter van om en bij de 4 meter breed en 8 meter lang en een tuinpadje van ongeveer 1 meter breed en 40 meter lang met grind of dolomiet.

Grasdallen leggen

Gaat over oprit van 36 m², momenteel in dolomiet met harde ondergrond, die moet worden uitgebroken en weggebracht + plaatsing afvoergoot (in verlengde van bestaande oprit in klinkers)

Siergrind leggen

Vakman voor het leveren van grove dolomiet tot +- 2cm. Graag prijs voor 10 Ton.Vrijstaande woning aanleg oprit - rond woning kleur - geel beige.

Klinkerwerken uitvoeren

We zouden graag onze oprit, met daarachter carport laten beklinkeren, Gaat om ongeveer 950m², al dan niet gesplitst, met deels dolomiet.