Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Oprit egaliseren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit egaliseren:

Oprit egaliseren

Mijn oprit van +/- 110 m² moet geëgaliseerd worden zodat er, na het uitvlakken, grindplaten en dolomiet op gelegd kunnen worden. Deze nieuwe bedekking voorzie ik zelf. Aan de straatzijde moet er +/- 6 cm af, aan de andere kant moet dat er bij. De bestaande ondergrond is fijne dolomiet die behoorlijk verhard is. In het stuk van 4,2 m x 4,5 m liggen twee putdeksels.

Terras en oprit aanleggen in betonklinkers

Wij staan op het punt in te trekken in onze nieuwbouwwoning . Op korte termijn zouden wel nog volgende werken uitgevoerd dienen te worden. - Aanleg oprit (inclusief ophogen met zand en egaliseren), vermoedelijk met klinkers - Klinkers voor de woning (beperkt gebied, want woning ligt dicht bij straat) - Bij zware regenval ondervinden wij momenteel last van binnenstromend water in de kelder. Dit zou opgelost kunnen worden door het terrein achter de woning af te laten lopen naar de tuin toe (momenteel loopt het water van de tuin af naar de woning) - In functie van de kostprijs zouden we ook graag een terras achter de woning aanleggen

Aanleggen terras, oprit en parkeerplaatsen, egaliseren tuin en zaaien gras

3 aangesloten nieuwbouwwoningen waarvoor: - aanleggen terras aan de voorkant 3 *23 m, met hoogte van +- 10 cm - aanleggen oprit + 6 parkeerplaatsen voor de woningen met waterdoorlatende ondergrond - verlengen van deze waterdoorlatende ondergrond naast de woningen = 2 * 3 m * 9 m - aanplantingen aan straatkant en aan de randen van de bouwgrond - egaliseren van de tuin achter de woningen en zaaien van gras : oppervlakte 29 m * 55 m

Uitbreken oprit en nieuwe tegels leggen

Uitbreken van oude betonklinkers en afvoeren- egaliseren - oppervlakte te asfalteren +/- 80 m². Opnieuw stabilise aanleggen en klinkers.

Uitgraven en egaliseren oprit

Ik zou graag een stukje grond laten uitgraven en egaliseren voor het plaatsen van een carport op een betonnen dek. De afmetingen bedragen 5,5 m op 6,4 m en een diepte van 20 cm. Regio Sint-Truiden.

Aanleg oprit +/- 250m²

Egaliseren van de grond Leggen van de klinkers Afboorden. Dat is een gezamenlijke oprit.

Egaliseren van oprit

Oprit egaliseren +/- 150m2. Bedoeling om daarop zelf nidagravel platen met grind op te plaatsen.

Aanleg oprit

Voor het egaliseren en het aanleggen van een oprit in kasseien voor ongeveer een 90 vierkante meter.