Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Oprit in gepolierde beton leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit in gepolierde beton leggen:

Gepolierde betonvloer leggen

Oprit van 3m x 16 m aanleggen in gepolierde beton. Daarnaast ligt er ook een klein pad van 1 meter op 3. In totaal gaat het om 51 m².

Gepolierde betonvloer leggen

Een half-gepolierde oprit. De breedte is ongeveer 7, 5 meter, de lengte tot aan de straat is 9 meter. Het is een mooi rechthoekig stuk. Er zouden wel 3 putdeksels van 70x70cm en 3 putdeksels van 50x50 in moeten verwerkt worden. Indien mogelijk geen gietijzeren, maar weggewerkt met half-gepolierde beton.

Gepolierde betonvloer

Het betreft hier het uitbreken van een huidige oprit en het heraanleggen met een gepolierde beton. Het is een gemeenschappelijke oprit van 2 half open bebouwingen. 25x3,5m

Gepolierde betonvloer gieten

Betonvloer gieten en polieren. Vrije opbouwhoogte van betonvloer is >10cm. Betreft oprit en parking van ong. 130m² en terras van ong. 20m² Tegelvloer leggen in kelder van ong. 64m².

Aanleggen oprit

Aanleggen van oprit met een gepolierde betonvloer, maar dat eruit ziet alsof het tegels van 1 meter op 1 meter is in antraciet kleur. Het is verdeelt in een drietal stukken, maar vorm wel één geheel. Het ene deel is 11 meter op 7 meter, dan is er een smaller stuk van 3 meter op 8 meter. Als laatste hebben we ook nog een stuk van 2,5 meter en een diepte van 15,60 meter. Daarop staat een open bebouwing met overkapping. Alsook een aanpalende fietsstalling/bergruimte. De vrije opbouwhoogte voor de betonvloer is meer dan 10 cm. Momenteel liggen er klinkers die er dus uit moeten.

Gepolierde betonvloer leggen

Oprit aanleggen in gepolierde beton. Op dit moment ligt er gemalen steenpuin. Het gaat om een oppervlakte van 200 m² waar ook enkele putten moeten worden opgemetseld. Aan de zijkant staat er nu een afsluiting van een 16tal meter met daar klinkers naast. Ik denk dat daar een borduur moet komen.

Oprit + terras aanleggen in gepolierde beton

Ik wil mijn terras en oprit laten aanleggen in gepolierd beton. Totaal opp ongeveer 80m². Betreft verwijderen van de oude oprit en terras in klinkers en gieten van de nieuwe vloer.

Gepolierde betonvloer leggen

Momenteel ligt er niets van oprit enkel verharde ondergrond aarde en stenen. We zoeken iemand die gepolierde betonvloer op onze oprit zou kunnen leggen. 100 tot 150m²