Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Oprit in gepolierde betonvloer aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit in gepolierde betonvloer aanleggen:

Gepolierde betonvloer leggen

Nieuwbouwproject. Oprit + paden langsheen huis en terras achteraan. Voorkeur gaat naar antraciet kleur (geen muisgruize beton) Dikte een 15 cm Oprit is een 15 m lang en 7m breed. Totale opp circa 230 m².

Oprit en terras in gepolierde beton leggen

1 auto tegeloprit moet 2 autos betonoprit worden ong 6x6m2, betonpaadje vooraan langs huis en terras opzij 12x5,5m en achteraan 11x2 en vloer voor nieuw tuinhuis achter in tuin 3x4m

Gepolierde betonvloer gieten oprit

Ik wil mijn oprit (er kan wel geen auto op) en enkele paadjes rond mijn huis in beton laten gieten. De oppervlakte is in totaal ongeveer 50m². Momenteel bestaat de oprit uit verharde aarde.

Gepolierde betonvloer leggen

Oprit van 3m x 16 m aanleggen in gepolierde beton. Daarnaast ligt er ook een klein pad van 1 meter op 3. In totaal gaat het om 51 m².

Gepolierde betonvloer leggen

Een half-gepolierde oprit. De breedte is ongeveer 7, 5 meter, de lengte tot aan de straat is 9 meter. Het is een mooi rechthoekig stuk. Er zouden wel 3 putdeksels van 70x70cm en 3 putdeksels van 50x50 in moeten verwerkt worden. Indien mogelijk geen gietijzeren, maar weggewerkt met half-gepolierde beton.

Gepolierde betonvloer

Het betreft hier het uitbreken van een huidige oprit en het heraanleggen met een gepolierde beton. Het is een gemeenschappelijke oprit van 2 half open bebouwingen. 25x3,5m

Gepolierde betonvloer gieten

Betonvloer gieten en polieren. Vrije opbouwhoogte van betonvloer is >10cm. Betreft oprit en parking van ong. 130m² en terras van ong. 20m² Tegelvloer leggen in kelder van ong. 64m².

Aanleggen oprit

Aanleggen van oprit met een gepolierde betonvloer, maar dat eruit ziet alsof het tegels van 1 meter op 1 meter is in antraciet kleur. Het is verdeelt in een drietal stukken, maar vorm wel één geheel. Het ene deel is 11 meter op 7 meter, dan is er een smaller stuk van 3 meter op 8 meter. Als laatste hebben we ook nog een stuk van 2,5 meter en een diepte van 15,60 meter. Daarop staat een open bebouwing met overkapping. Alsook een aanpalende fietsstalling/bergruimte. De vrije opbouwhoogte voor de betonvloer is meer dan 10 cm. Momenteel liggen er klinkers die er dus uit moeten.