Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Oprit in gepolierde betonvloer leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit in gepolierde betonvloer leggen:

Gepolierde betonvloer leggen

We denken eraan om onze oprit terras te laten uitvoeren in gepolierde beton. Eventueel met inslijpen als megategels .Voor terras wel graag met een coating tegen vet plekken en dergelijke. Het gaat om een oprit van ongeveer 160 m², een eerste terras van 50 m² en een tweede terras van 80 m². Het is een nieuwbouwwoning, voorlopig ligt er een betonnen dek waar het terras en de oprit over moet gelegd worden.

Oprit + voetpad aanleggen

We zijn op zoek naar een aannemer voor onze oprit + voetpad rond het tuinhuis. We beogen hiervoor een mengeling te gebruiken van volgende materialen: - Betonklinkers (voornamelijk voor omranding en wat variatie te brengen i/d opp.) - Gepolierde beton en/of XXL betonplaten. Geen tijdsdruk + hulp v/d eigenaar indien toegelaten. 30m² naast huis = 70m² rond tuinhuis = 30m² tot opp = ong 140m²

Gepolierde betonvloer in arduinkleur leggen

Gepolierde beton voor oprit, terras en paden, liefst in arduinkleur. +/- 180 m². De vrije opbouwhoogte voor de betonvloer is meer dan 10 cm.

Gepolierde betonvloer leggen

Wij willen onze benedenverdieping in betonvloer. zowel het terras, oprit alsook het woongedeelte. Ook willen we de beton impregneren om kans op vlekken te verkleinen. 150 m².

Oprit en tuinpaden in gepolierde beton aanleggen

heraanleg van oprit en paden rondom huis. Oprit voor 2 garages. Nu liggen er betontegels op zand en het moet in gepolierde beton komen. Oppervlakte in totaal ongeveer 75 m².

Gepolierde betonvloer leggen

Het gaat om een gepolierde betonnen vloer onder de carport. Kleur: antraciet. Afmetingen 7.5m x x6m. Dikte 15cm. Oprit / parking 45m²

Terras, oprit in gepolierde betonvloer leggen

We hebben een 1 jaar oud nieuwbouw en willen graag een oprit met carport en terras in gepolierd beton laten maken. Het totale oppervlakte is ongeveer 200m². De carport is nog niet gebouwd en zou met bakstenen op het beton worden gebouwd.

Gepolierde betonvloer storten en vlinderen

Beton storten en vlinderen. Voor oprit / parking. Ongeveer 123 m².