Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Oprit in kasseien leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit in kasseien leggen:

Oprit hervoegen

Ik wil mijn bestaande oprit met kasseien van 122m² opnieuw laten voegen.

Grote oprit in kasseien aanleggen

Aanleggen van een oprit in vlakke kasseien over een oppervlakte van minstens 90 m². Voor dit deel ligt nog een ander stuk van om en bij de 25 meter op 3 meter breedte. Dat mag eventueel ook worden heraangelegd in kasseien. Momenteel ondergrond is puinsteen of met oude kasseien. Afboording met verhoogde tuin nog nodig en er zal een helling van 10 cm hoogte moeten komen.

Oprit in kasseien vernieuwen

Oprit in kasseien van vernieuwen. Graag klinkers ipv kasseien. Graag ook ondertussen een dubbele riolering aanleggen. 95 m².

Oprit in kasseien leggen

Oprit van aanleggen met gezaagde kasseien. Het betreft een nieuwbouwwoning. 50 m² ongeveer. Er ligt momenteel zand.

Kasseien oprit aanleggen

Het moet een oprit vormen waar soms zware landbouwmachines binnenrijden. De ondergrond is 30 cm gebroken steenpuin, goed vastgereden. Ik denk ongeveer 200 m².

Graafwerken uitvoeren voor aardgas

Sleuf maken in oprit van 16m lang voor nieuwse gasaansluiting. Ook wachtbuis plaatsen in de sleuf. Oprit bestaat uit kasseien. Als de gasaansluiting is gebeurd ook de sleuf terug dicht maken.

Oprit heraanleggen

Garageoprit (ca 88m²) momenteel uitgevoerd in kasseien ligt ongelijk en willen we vervangen door platines (rechthoekig). Moest de vakman een ander optie beter vinden mag die dat zeker delen met ons. Oprit is volledig rechthoekig (ca 15m lang en 6m breed)

Tegels op terras uitbreken en beton storten

Terras in tegels van ong. 50m² uitbreken. Gepolierde beton storten op het terras. Kasseien oprit van 80m² heraanleggen.