Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Oprit in kiezel aan achterkant van tuin aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit in kiezel aan achterkant van tuin aanleggen:

Oprit in kiezel aan achterkant van tuin aanleggen

Oprit van 18m x 3m in kiezel aanleggen aan achterkant van huis.

Klinkerwerken uitvoeren

10m² Klinkers plaatsen op gazon voor tuinhuis op te plaatsen. Tuinpad van ong. 6m lang van tuinhuis naar terras aanleggen. Oprit langs huis en inrit garage voor huis aanleggen in klinkers. Momenteel kiezel. Het betreft een opp. van ong. 65m² oprit en inrit.

Heraanleggen oprit

Ongeveer 180 m² vaart is bedekt met grijze kiezel. We zouden graag klinkers of kasseien in de plaats leggen.

Oprit heraanleggen

Oprit rondom huis aanleggen. Er liggen momenteel steentjes, ondergrond is verhard. Het gaat om een 200m² aanleggen voor en rond huis. Voorkeur met grootste maat klinker in combinatie met stapstenen naar voordeur en blauwe kiezel. Materialen zijn wat de vakman aanraadt.

Aanleggen oprit met grasdallen en asfalt

Oprit aanleggen 120m² grasdallen plaatsen + zaaien. En 200m² asfalt (nu liggen er kiezel)

Plaatsen van regenwaterput en bijkomende werken ivm heraanleg oprit

Wij wensen de oprit van onze woning ( ca 50m²) te vernieuwen. De oprit bestaat nu uit sylextegels. Wij wensen deze te vervangen door sierkiezel. Bovendien wensen wij onder de oprit een regenwaterput te laten plaatsen. Volgende werken wensen wij uit te laten voeren; - wegvoeren van sylextegels - plaatsen van regenwaterput van 10.000 l + verbinding op rioleringsnetwerk van straat - wegvoeren van 30 cm grond - plaatsen + aantrillen van 25 cm ruw steenpuin - plaatsen + aantrillen van 5 cm fijn steenpuin ( daarop komen sierkiezelmatten eccogravel en sierkiezel - plaatsen van matten en verdelen van kiezel doen we zelf). - plaatsen van boordsteen aan weerszijden van de oprit ( +/- 16 lopende meters ) - verwijderen van een 6-tal boomstronken ( van coniferen die zijn afgezaagd tot ongevee

Aanleggen oprit

Wij zouden graag een lange oprit willen aanleggen. Deze moet waterdoorlatend zijn en zware voertuigen moeten kunnen dragen (paarden remorque) zonder spoorvorming te verkrijgen. Deze oprit moet aan de straatkant worden ingegraven omdat het huis hoger ligt dan de straat. De zijwanden zouden verstevigd moeten worden met L-profielen. De oprit meet 3m op 60m . Oprit in kiezel

Vernieuwen van oprit

Vernieuwing van de oprit, voortuin, zijtuin en terras, ongeveer 400 m² keuze van bestrating gaat naar getrommelde klinker grijs genuanceerd . Nu ligt er kiezel en oprit met betonplaten.