Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Oprit in klinkers aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit in klinkers aanleggen:

Oprit aanleggen

Oprit van 69m² aanleggen met klinkers. Momenteel reeds bestaande stabilisé van 56m² maar mogelijks heeft dit een kleine verhoging nodig met rijnzand. De overige 13m² nog stabilisé aanleggen.

Oprit vernieuwen

Oprit van ong. 60m² vernieuwen. Momenteel 2 verschillende kleuren klinkers die moeten uitgebroken worden. Graag klinkers of plaveien in warme grijze tint. Ook oprit opvoegen zodat er geen onkruid meer door komt.

Oprit behandelen met voegvulling en verzakkingen verhelpen

Kleine verzakkingen in oprit van 300-350m² verhelpen. Oprit behandelen met voegvulling Flowjoint. Momenteel klinkers van 14cm x 14cm x 4cm op een bedding van vermoedelijk 6-7cm stabilisé in goede staat en steenpuin.

Klinkerwerken uitvoeren

Oprit van 170m² beklinkeren. Momenteel ligt er steenslag. Liefst Kadla Grey klinkers.

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Oprit van ong. 250m² uit kleiklinkers herstellen. Door de jaren heen op sommige plaatsen wat verzakt. Sommige delen hebben ook nieuwe boordsteen nodig.

Oprit vernieuwen

Oprit van ong. 100m² vernieuwen. Momenteel kasseien in zand maar niet allemaal mooi plat en verschillende ondiepe putten. Graag klinkers of blauwe steen.

Aanleg oprit en terras

Oprit van ong. 45m² heraanleggen. Er liggen 2 putdeksels in de oprit. Oprit helt omhoog aan garagepoort maar het deel voor het huis is gelijk. Graag klinkers en steentjes maar advies is welkom. Onder oprit gescheiden waterwegen klaarleggen. Overloop septische put nakijken. Terras van ong. 12m² aanleggen. Oude klinkers en dals uitbreken. Border met planten verplaatsen. Grond gelijk maken. Nieuwe klinkers plaatsen. Betonnen ondergrond gieten van ong. 3m x 4m voor tuinhuis op te zetten.

Oprit aanleggen

Oprit van ong. 140m² aanleggen waarvan 100m² in klinkers en 40m² in tuintegels. Huidige ondergrond zijn zandsteentjes.