Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Oprit en koer vervangen met klinkers" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit en koer vervangen met klinkers:

Oprit en koer vervangen met klinkers

Iets meer dan 200 m², momenteel ligt er asfalt oprit en binnenkoer . Vervangen door klinkers.

Klinkers aanleggen voor oprit en koer

Inrit is 30 m lang , waar nu reeds klinkers op liggen + koer 140 m² achteraan. Ondergrond van de koer is nog in goede staat dus hoeft niet vervangen te worden - enkel klinkers zelf.

Voegsel tussen vloer en gevel uitkappen en opspuiten met silicone

Oprit: De oprit : Voegsel tussen vloer en gevel uitkappen en opspuiten met kit of silicone. Koer : De muren voegsel kaleien ongeveer 40 m² dit zou snel moeten gebeuren voor dat de planten terug beginnen te groeien. Adres word meegegeven aan de specialist aan telefoon.

Oprit en koer herleggen met asfalt of betonklinkers

Het opnieuw aanleggen van een oprit door asfalteren of door middel van betonklinkers. De nu liggende betonplaten zijn in heel slechte staat en moeten verwijderd worden. Ook moet er gezorgd worden voor een afwateringskanaal via een metalen goot.Foto's ter beschikking.

Aanleg koer en oprit

Ik heb een halfopen bebouwing. De oppervlakte van de koer en oprit bedraagt ongeveer 60m2. Mijn eisen zijn budgetvriendelijk en kindvriendelijk, verder geen eisen. De oprit en koer worden gebruikt door een auto en 2 caravans.