Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Oprit nieuwbouw aanleggen met klinkers" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit nieuwbouw aanleggen met klinkers:

Oprit nieuwbouw aanleggen met klinkers

Oprit in klinkers voor nieuwbouwwoning. Oppervlakte 70 m².

Siergrind leggen voor oprit

Op het einde van onze nieuwbouw is er steenpuin gestort op onze oprit. Deze willen we nu laten afwerken met een waterdoorlatende verharding. Hiervoor dachten we aan grindplaten gevuld met dolomiet. De oppervlakte bedraagt ongeveer 125m2.

Oprit en terras aanleggen in gepolierde beton leggen

Nieuwbouw woning zonder aangelegde oprit of terras. Vakman gezocht voor aanleggen van ongeveer 24 vierkante meter oprit en nog een terras van ongeveer 8 vierkante meter.

Kasseien aanleggen 50m²

Oprit dient volledig aangelegd te worden van een nieuwbouw in kasseien 50m² Er dienen ook een 4 tal putdeksels voorzien te worden. De oppervlakte 50m²

Oprit in steentapijt leggen

Aanleggen van oprit in steentapijt ca 25m² Inclusief afgraven, afvoeren en nivelleren. Nu ligt er grind en zand. Oprit bij nieuwbouw

Oprit aanleggen met beton of betontegels

We willen onze oprit laten aanleggen samen met doorgang naar de tuin langs beide zijden van het huis (totaal +/- 90m²) in betontegels of gegoten beton. Het betreft een nieuwbouw.

Oprit aan te leggen met klinkers

Oprit aan te leggen met klinkers. De onderlaag van de oprit is steenslag. Het betreft een nieuwbouw.

Oprit heraanleggen met steentapijt

Nieuwbouw sedert 2013. Oprit moet heraangelegd worden door gebarsten tegels. Momenteel tegels 90x90 cm. Afmeting oprit 3.60m *10m.