Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Oprit opvullen met dolomiet" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit opvullen met dolomiet:

Oprit opvullen met dolomiet

Oprit van 50-100m² opvullen met dolomiet.

Oprit aanleggen met keizelsteen

Oprit van 10 meter op 5 meter. Op dit moment bestaat die uit aarde. Ik wil ofwel de putten met kiezen opvullen ofwel de hele oprit aanleggen met kiezelstenen. Worteldoeken hebben we reeds gekocht. Oprit ligt in Dries, huis ligt op de hoek

Oprit vervangen, mazouttank opvullen en bevloering in garage herstellen

Herbestraten oprit A met klinkers (type voor te stellen door aannemer), met inbegrip van vervanging putdeksels en afvoergoot en nazicht van de toestand van de afvoerleidingen onder de opritten na verwijdering van de bestaande bestrating. Oppervlakte: 5m x4 m en dit moet 2 keer gebeuren. Opvullen van mazouttank onder oprit B,vooraf wegpompen van eventuele overblijvende mazout. Herstel van de bevloering in garage.

Sportterrein en oprit aanleggen

1/ Ik zou een vak van 250 m2 willen laten opvullen met 5-10 cm zand, laten aandammen met een trilplaat en vervolgens wil ik op dat terrein een sportveldje leggen met onderdoek en kunstgras. 2/ vervolgens wil ik in het vak ervoor op ons terrein een vak van +/- 65 m2 laten opvullen met grond over een hoogte van ongeveer 10 cm hoogte, aangedamd en daarover een gronddoek tegen onkruid en vervolgens wil ik een laag boomschors leggen. De bedoeling is dat je hierop zou kunnen parkeren met de wagen. 3/ en als afsluiting wil ik het vak ernaast van ongeveer 56 m2 laten aanleggen als oprit in Dolomiet. Eerst een onkruiddoek en vervolgens 8-10 cm dolomiet. Onder alle hierboven vermelde delen van het terrein ligt reeds aangerolde steenpuin als onderlaag.

Sleuf graven en terug dichten voor aardgasaansluiting

Grondwerken voor gasaansluiting Eandis. Opbreken van oprit (stenen) en sleuf graven van 70 cm diep en 5,5 m lang. Ook graven van een buitenput van 1m x 1m x 1m. Plaatsen van pvc wachtbuis met diameter 110 mm. Vervolgens terug opvullen van sleuf en put en terugplaatsen van stenen.

Graafwerken voor gasaansluiting Eandis

Grondwerken voor gasaansluiting Eandis. Sleuf graven van 70 cm diep en 11 meter lang langs oprit (split) alsook een buiten put van 1 m x 1 m x 1 m. Plaatsen van pvc buis 110 mm . Terug opvullen van de sleuf.

Oprit kasseien verbeteren

Deel oprit in kasseien verbeteren (+/- 20 m2) en de voegen terug goed opvullen over de ganse oppervlakte (+/- 50 m2). Formaat kasseien 20x20x18

Aanleg oprit beton grasdallen

Graag hadden wij onze oprit laten aanleggen met betonnen grasdallen, hij is +- 250m² groot, hij zal nog moeten uitgegraven worden. Inzaaien en opvullen met kiezel of zand doen we zelf. Kan U een offerte maken van de kosten voor deze werkzaamheden.