Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Oprit en terras voor een nieuwbouw aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit en terras voor een nieuwbouw aanleggen:

Aanleggen terras en oprit in beton

Graag zou ik een oprit uit printbeton en terras uit beton gezaagd in tegels laten aanleggen incl. Grondverlichting. 130m²

Oprit en terras in gepolierde beton leggen

Het gaat om een binnenkoer van een u-vormige hoeve, onder het poorthuis en dan het terras achter de hoeve. Momenteel is hier een oude betonvloer en macadam aanwezig die nog moet verwijderd worden. Zou er graag 1 geheel van willen laten maken. Oppervlakte van minstens 100 m².

Oprit in beton leggen

Ik wil mijn oprit aanleggen in gepolierde beton om mijn auto te parkeren. Afmetingen: 3.66 op 12.75 meter. Daarnaast ook het terras in gepolierd beton: 4.30 meter op 12 meter.

Terras en oprit in klinkers leggen

De bestaande klinkers weg en er nieuwe leggen - oprit en terras + paadje vooraan: 250 m²

Oprit heraanleggen

het huidige terras bestaat momenteel uit een deel betonplaat en onverharde vloer. We zijn op zoek naar iemand die de werken van begin tot einde kan uitvoeren

Terras, tuinpad, oprit en 2 padjes vooraan aanleggen.

Terras van ong. 6m x 4m van nieuwbouwwoning aanleggen. Tuinpad van 3.5m x 1.8m aanleggen. Momenteel gewoon aarde, dus uitgraven, gelijk leggen en ophogen. Oprit van ong. 3m x 14.3m aanleggen. Padje voor huis van 9m x 1.2m aanleggen. Padje van voordeur naar voetpad van 7m x 0.8m.

Gepolierde betonvloer leggen

Terras van ong. 7m² ophogen met gepolierde beton. Momenteel ruwe betonvloer. Mag wel iets groter zijn, tot 12-13m². Eventueel ook volledige oprit en achtertuin van samen ong. 100m² voorzien van gepolierde beton.

Gepolierde betonvloer gieten

Gepolierde betonvloer gieten op oprit van 6m x 7m. Onder de oprit is een septische put en een waterput. Gepolierde betonvloer gieten op terras van 8m x 3m. Oprit en terras liggen momenteel braak.